Hyggeligt vinterferieophold på Fjelsted Skov

Hold vinterferie på Fjelsted Skov Hotel & Konference i uge 7 eller 8 og nyd nogle afslappende dage med familien. Fjelsted Skov er et oplagt udflugtsmål for dig, som gerne vil have et centralt sted at køre fra, når de fynske attraktioner skal udforskes. 


     

To dages miniophold i vinterferien

Opholdet inkluderer:

  • To dages ophold i dobbeltværelse med morgenmad
  • 2-retters middag eller buffet hver aften efter køkkenchefens valg
  • Kaffe og eftermiddagskage hver eftermiddag i loungen
  • Gratis slikpose til børn

Nyd en gåtur i vores store have med krondyr

Besøg vores faste gæster i haven. De nysgerrige krondyr elsker at hilse på vores gæster. De bedste de ved, er at få et æble eller en gulerod, som kan hentes gratis i Caféen.

Skattejagt og biograf for de mindste

I vinterferien tilbyder vi skattejagt og biograf for de mindste. Til skattejagten får I udleveret et kort, hvorefter det gælder om at løse gåden. Hele dagen er det også muligt for de mindste, at se film i et af vores hyggelige lokaler.

Priser

Et vinterferieophold i uge 7 eller 8 koster 1.298 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Har I børn, kan I få op til to opredningsenge på værelset til 649 kr. pr. styk. I prisen er inkluderet alt ovenstående.

Børn kan overnatte gratis

Børn kan også overnatte gratis*,  såfremt de sover i forældrenes seng. Ønsker I at benytte jer af dette tilbud, så skal I henvende jer til receptionen efter opholdet er booket på hjemmesiden.

*Forplejning under opholdet til børn er ikke gratis.