Overnat i rolige omgivelser 3 minutter fra E20

Mangler du en central og hyggelig overnatningsmulighed på Fyn, så læs med her. Ikke langt fra Middelfart – i smørhullet mellem Jylland og Sjælland – tilbyder vi overnatning i fredelige, grønne omgivelser.

Fjelsted Skov ligger ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense kun 3 minutter fra den fynske E20-motorvej – perfekt placeret uanset om du skal holde en konference eller bare er på gennemrejse over Fyn.

Book overnatning online her eller ring på telefon 64 88 16 60.

Altid billigst på vores egen hjemmeside

Brug rabatkoden “fjelstedskov” når du booker dit værelse på vores hjemmeside, og få 5 % rabat på overnatningen. Rabatten gælder dog ikke pakkeophold.

    

     

Hyggelige, moderne og fuldt udstyrede værelser

Hos os får du ikke bare en skøn placering i fredelig natur, men også værelser i topklasse! På Fjelsted Skov har vi 74 dobbeltværelser med bad, 40” fladskærms-tv og gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse. I forbindelse med din overnatning kan du besøge vores naturhave, hvor vores nysgerrige kronvildt holder til. Her kan du i sandhed slå dig ned, føle dig hjemme og lade batterierne op efter en lang og begivenhedsrig dag.

Seværdigheder i nærheden

Der er talrige seværdigheder i kort køreafstand fra Fjelsted Skov. Prøv Brigewalking i Middelfart eller besøg Humlemagasinet i Harndrup. Læs mere om seværdighederne her

 

Overnatning på Fyn i forbindelse med dit selskabsarrangement, møde eller blot til et hyggeligt weekendophold

Fjelsted Skov er mere end hotelværelser. Vi griber dine ambitioner og realiserer netop din drøm om det perfekte arrangement i  vores topmoderne mødelokaler, som kan rumme fra 2 personer og op til 200.

Lokalerne er udstyret med den nyeste teknik og kan med fordel bruges til arrangementer som konferencer, kurser og møder – noget, vi i øvrigt har stor erfaring med at arrangere, naturligvis i tæt samarbejde med gæsten. Vi har ligeledes gode erfaringer med at kombinere events som disse med teambuilding-aktiviteter i den smukke natur lige uden for døren.

Når timerne bliver lange, og I trænger til en fyraftens-drink kan vi endda også tilbyde jer sådan én i vores ’hemmelige’ bar under Hønsehuset. Baren er selvfølgelig godt gemt væk, så dem, der hellere vil sove, også har ro.