Overnatning centralt i landet på Fyn

Mangler du en oplagt og billig overnatningsmulighed på Fyn, så læs med her. Ikke langt fra Middelfart – i smørhullet mellem Jylland og Sjælland – tilbyder vi overnatning i fredelige, grønne omgivelser.

Fjelsted Skov ligger ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense kun 3 minutter fra den fynske E20-motorvej – perfekt placeret uanset om du skal holde en konference eller bare er på gennemrejse over Fyn.

    

     

Hyggelige, moderne og fuldt udstyrede værelser

Hos os får du ikke bare en skøn placering i fredelig natur, men også værelser i topklasse! På Fjelsted Skov har vi 78 dobbeltværelser med bad, 40” fladskærms-tv og gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse. Alle vores værelser er stemningsfuldt indrettet og har balkon eller terrasse. Her kan du i sandhed slå dig ned, føle dig hjemme og lade batterierne op efter en lang og begivenhedsrig dag.

Check-in fra kl. 14.00, afrejse kl. 10.30.

Book overnatning online her eller ring på telefon 64 88 16 60.

Overnatning på Fyn i forbindelse med dit selskabsarrangement eller møde

Fjelsted Skov er mere end hotelværelser. Vi griber dine ambitioner og realiserer netop din drøm om det perfekte arrangement i  vores topmoderne mødelokaler, som kan rumme fra 2 personer og op til 200.

Lokalerne er udstyret med den nyeste teknik og kan med fordel bruges til arrangementer som konferencer, kurser og møder – noget, vi i øvrigt har stor erfaring med at arrangere, naturligvis i tæt samarbejde med gæsten. Vi har ligeledes gode erfaringer med at kombinere events som disse med teambuilding-aktiviteter i den smukke natur lige uden for døren.

Når timerne bliver lange, og I trænger til en fyraftens-drink kan vi endda også tilbyde jer sådan én i vores ’hemmelige’ bar under Hønsehuset. Baren er selvfølgelig godt gemt væk, så dem, der hellere vil sove, også har ro.

Alt det praktiske

Vi forsøger altid at være fleksible med både ind- og udcheckning og har således check-in fra klokken 14:00, men til gengæld en skarp bagkant i afrejsetidspunktet, som er senest klokken 10:30.

I en travl hverdag er det afgørende at få det praktiske gjort hurtigt. Derfor har vi en online booking portal, så I selv kan ordne bookingerne. Vores receptionist vil naturligvis også meget gerne foretage bookingen for dig. Tag et kig på bookingportalen eller ring på telefon 64 88 16 60 for at booke din næste overnatning på Fyn. Vi glæder os til at se dig!

Er du eller dit firma interesseret i at høre mere om alt det, vi kan tilbyde her hos os, så giv os et kald, eller send en mail til info@fjeldstedskov.dk for at høre mere om vores firmaaftaler.