Overnatning centralt i landet på Fyn

Mangler du en oplagt og billig overnatningsmulighed på Fyn, så læs med her. Ikke langt fra Middelfart – i smørhullet mellem Jylland og Sjælland – tilbyder vi overnatning i fredelige, grønne omgivelser. Fjelsted Skov ligger ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense kun 3 minutter fra den fynske E20-motorvej – perfekt placeret uanset om du skal holde en konference eller bare er på gennemrejse over Fyn.

    

     

50 % rabat på overnatning i efterårsferien

Nyd efterårsferien i det fynske og bo centralt i landet tæt attraktioner i Odense og Middelfart. Brug rabatkoden “Efteraar” når du booker på vores online-booking og få 50 % på dagens bedste pris.

Book overnatning online her 

Hyggelige, moderne og fuldt udstyrede værelser

Hos os får du ikke bare en flot placering i smuk natur, men også værelser i topklasse! På Fjelsted Skov har vi 78 dobbeltværelser med bad, 40” fladskærms-tv og gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse. Alle vores værelser er stemningsfuldt indrettet og har balkon eller terrasse. Her kan du i sandhed slå dig ned, føle dig hjemme og lade batterierne op efter en lang og begivenhedsrig dag.

Check-in fra kl. 14.00, afrejse kl. 10.30.

Book overnatning online her eller ring på telefon 64 88 16 60.

 

Overnatning på Fyn i forbindelse med dit selskabsarrangement eller møde

Fjeldsted Skov er mere end “bare” hotelværelser. Hos os har du mulighed for at folde dig ud i alle tænkelige retninger med vores topmoderne mødelokaler, som kan rumme alt fra 15 personer op til 200. Lokalerne er udstyret med den nyeste teknik og kan med fordel bruges til arrangementer som konferencer, kurser og møder – noget, vi i øvrigt har stor erfaring med at arrangere, naturligvis i tæt samarbejde med gæsten. Vi har ligeledes gode erfaringer med at kombinere events som disse med teambuilding-aktiviteter i den smukke natur lige uden for døren.

Når timerne bliver lange, og I trænger til en fyraftens-drink kan vi endda også tilbyde jer sådan én i vores ’hemmelige’ bar under Hønsehuset. Baren er selvfølgelig godt gemt væk, så dem, der hellere vil sove, også har ro.

 

Spis i caféen når du overnatter

Når sulten melder sig, så har vi altid maden klar i caféen.  På Fjelsted Skov laver vi god, gedigen og velsmagende, dansk mad, som du kender den. Her er stort set alt, hvad hjertet kan begære, og således kan du vælge mellem en frokostbuffet, dagens middag eller den populære fredagsbuffet – hvis du er så heldig at være her på en fredag. Og så har vi hørt, at vores morgenmad er fantastisk. Er du sikker på, at du vil gå glip af det?

Du kan læse meget mere om cafeen, priser og konceptet bag fredagsbuffeten ved at følge links fra siden her. Vores køkken har åbent til 20.30, og cafeen lukker en halv time senere kl. 21.00.

Vores køkken har åbent til 20.30, og cafeen lukker en halv time senere kl. 21.00.

Alt det praktiske

Vi forsøger altid at være fleksible med både ind- og udcheckning og har således check-in fra klokken 14:00, men til gengæld en skarp bagkant i afrejsetidspunktet, som er senest klokken 10:30.

Er du eller dit firma blevet lokket af mulighederne her hos os, så giv os et kald, eller send en mail til info@fjeldstedskov.dk for at høre mere om vores firmaaftaler.

Vi har en smart online booking portal, som du simpelthen ikke må gå glip af. Giv den et kig online lige her, eller ring på telefon 64 88 16 60 for at booke din næste overnatning på Fyn. Vi glæder os til at se dig!