Seværdigheder omkring Fjelsted Skov


Fjelsted Skov er placeret tæt på vand, natur og en masse gode seværdigheder! Og så ligger vi ganske tæt på motorvejen – faktisk blot tre minutters kørsel derfra. Så det er altså ganske let at komme til og fra vores hotel.

Når I booker et ophold hos os, kan I selvfølgelig glæde jer over vores skønne faciliteter og naturskønne områder. Men hvis I har lyst til, at der skal ske lidt mere, så byder Middelfart og Fyn heldigvis også på rigtig meget godt! Og hvis I har mod på en lille køretur, så er sjove og familievenlige steder som Legoland heller ikke særlig langt herfra.

Vi har udplukket et par populære seværdigheder, som I blandt andet kan besøge, når I overnatter hos os. Læs mere om dem her.

Bridgewalking: En unik oplevelse for de modige

Er du ikke bange for højder? Eller har du bare lyst til at udfordre dig selv lidt? Midt i Danmark kan du få en oplevelse for livet. Her kan du nemlig få lov til at gå i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. På tværs over bæltet kan du nyde det spektakulære syn over Lillebælt, Jylland og Fyn. Og hvis du er meget heldig, så kan du også opleve marsvin og sæler i vandet under dig.

Glæd dig til en unik oplevelse, når du bliver koblet til et sikkerhedssystem, der tillader dig at komme op i 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens historie, arkitektur, byggeri og naturen omkring Lillebælt. Brigdewalking tager 2 timer inklusiv sikkerhedsinstruktionen og omklædning.

Vandring i H.C. Andersens fodspor

Det lille gule bindingsværkshus i Munkemøllestræde, tæt på Odense Domkirke, var H.C. Andersens barndomshjem. Her boede han sammen med sine forældre fra han var 2 år til han var 14 år. Huset indeholder de meget beskedne værelser, der udgjorde den store eventyrforfatters hjem, og som alle hans barndomsminder er knyttet til.

Men det lille gule hjørnehus på Hans Jensens Stræde 43 i Odense bliver faktisk kaldt for H.C. Andersens hus. I dag fungerer huset dog hovedmuseum for H.C. Andersen. Det er endda det ældste digtmuseum i verden.

Har du lyst til at lære mere om vores allesammens H.C. Andersen? Og se hvor han boede, da han var barn? Tag på vandring i H.C. Andersens Fodspor, og følg nogle af de mest interessante steder med tilknytning til en af Danmarks vigtigste personer.

Ruten starter ved huset i Hans Jensens Stræde, hvor han blev født. Dengang var det et af de fattigste kvarterer i Odense. Herfra fortsætter ruten rundt i det historiske kvarter. Undervejs slår I også et smut ned til åen for så at vende tilbage til midtbyen igen. Ruten er i alt lige knap 2,5 kilometer lang.

Odense Zoo

Er du mere til en god dag blandt dyr og andre børnefamilier? I Odense Zoo kan du opleve mere end 2.000 dyr fordelt på omkring 147 forskellige arter. Her kan du møde alt fra søde røde pandaer, vilde løver, aber og tigre og se på mægtige elefanter og giraffer.

Du kan komme helt tæt på dyrene og blandt andet opleve fodringer. Odense Zoo er derfor heller ikke uden grund et af de mest populære seværdigheder på Fyn for især børnefamilier.

Vi er altid billigst online – book overnatning på vores hjemmeside

Få 5 % rabat, hvis du booker din overnatning på vores hjemmeside. Indtast rabatkoden “fjelstedskov” når du booker og modtag rabatten. Rabatten gælder ikke pakkeophold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores hotel. Vi har i alt 74 værelser, 13 konferencelokaler og ikke mindst en stor, dejlig naturhave bag vores hovedbygning.