En ferie fuld af oplevelser

I smørhullet mellem Jylland og Sjælland finder du Danmarks tredjestørste ø, Fyn. En fynsk ferie kan byde på et hav af forskellige oplevelser. Vidste du for eksempel, at Fyn er blandt Nordeuropas bedste cykeldestinationer med sit smukke terræn, der byder på både flade strækninger langs kysten og de mere bakkede landeveje, der bugter sig gennem marker, skov og landsbyidyl. Til de mere modige kan vi anbefale en tur til bridgewalking på Lillebæltsbroen eller klatring i Svendborgs Gorilla Park. Søger du i stedet rendyrket afslapning, byder Fyn også på et utal af charmerende købstæder, og Egeskov slot er bestemt også et besøg værd. Tag os gerne på ordet.

 


     

Afslappende overnatning i rolige omgivelser

En ferie på Fyn kan byde på mange spændende og overraskende oplevelser. Uanset hvad din dag har budt på, vil vi gerne sørge for, at du kan absorbere det hele med en god nats søvn på et af vores værelser i topklasse. Vores værelser er indrettet med balkon eller terrasse, så du kan nyde udsigten til den smukke natur, der omgiver os. Vi tilbyder desuden fladskærms-tv og gratis internetforbindelse på alle værelser. Her kan du i sandhed falde til ro og komme i ægte feriestemning.

 

Ferie på Fyn med børn i alle aldre

Hos Fjelsted Skov er børn altid velkomne. Når du booker din overnatning hos os, er der også mulighed for opredning til de små. Med en placering kun tre minutter fra den fynske E20-motorvej, er der desuden ikke langt til eventyrlige oplevelser i børnehøjde.

 

Dansk mad med masser af smag

Når sulten melder sig, behøver du heldigvis ikke at gå langt. I vores café laver vi god og velsmagende dansk mad serveret i caféens hjemlige atmosfære. Du kan bestille fra vores á la carte menu eller vælge dagens middag. Er du så heldig at besøge os på en fredag, må du endelig ikke misse vores populære fredagsbuffet med alt fra hjemmelavede lækre salater til flere slags kød, kartofler og saucer. Vi hører desuden, at vores morgenmadsbuffet er ret fantastisk, så den tror vi ikke, du vil gå glip af.

 

Book din ferie i dag

Kan du slet ikke vente med at holde din næste ferie på Fyn, så ring til os allerede i dag på telefon 64 88 16 60 eller besøg vores smarte online booking portal her på siden. Så er du et skridt nærmere en fantastisk fynsk ferie. Vi glæder os til at se dig på Fjelsted Skov!