Overnat på fyn hos Fjelsted Skov 

Fjelsted Skov er det oplagte sted at overnatte, hvis du leder efter et hotel med god mad, dejlige omgivelser og professionelt og imødekommende personale. Hvad enten du søger et en romantisk ophold for to, gode overnatningsmuligheder i forbindelse med en konference eller leder efter et godt sted at holde dit næste store selskabsarrangement, så kan du trygt booke en overnatning hos os. 

Vi er placeret centralt i Danmark, ganske tæt på Middelfart. Faktisk tager det kun tre minutter at komme hertil fra E20-motorvejenen. Så uanset hvor I landet du kommer fra, er det nemt at komme hertil. 

Vælg hyggelige og moderne værelser med udgang til dejlig natur 

I forbindelse med din overnatning kan du besøge vores naturhave, hvor vores nysgerrige kronvildt holder til. Her kan du virkelig slå dig ned, føle dig hjemme og oplade batterierne, hvis du har været på farten, eller hvis du har haft en lang dag med konference eller møder. 

Fjelsted Skov er kendt for sine grønne og rolige områder. Men hos os får du altså ikke bare en fredelig og skøn natur. Du får også rigtige gode og moderne værelser. Vi har i alt 74 dobbeltværelser med bad, 40” fladskærms-tv, gratis trådløst 100 m/bit internetforbindelse og meget mere. 

Vores hotel på fyn er placeret i rolige og smukke grønne omgivelser med marker, skov og sø i baghaven. Dem kan I selvfølgelig drage nytte af, når du overnatter hos os. Vores skønne natur giver dig både mulighed for afslapning og aktivitet. 

Leder du efter en aktiv ferie? Der er mange spændende aktiviteter og seværdigheder i kort afstand fra Fjelsted Skov. Besøg idylliske landsbyer, prøv bridgewalking i Middelfart eller tag forbi Humlemagasinet i Harndrup. Læs vores guide til seværdigheder her.   

 

Overnat hos os, hvis du skal holde møde, bryllup eller andre arrangementer på fyn 

Fjelsted Skov er mere end hotelværelser. Vi griber dine ambitioner og hjælper dig med at arrangere det perfekte arrangement. Uanset om det er et bryllup, en konference, teambuilding eller noget helt fjerde, så kan vi realisere dine drømme. 

Skal du holde møde, konference, eller kursus for din arbejdsplads? Hvad enten det er et lille møde med få gæster eller en stor konference med overnattende deltagere, så kan du finde gode lokaler og moderne AV-udstyr hos Fjelsted Skov. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, og vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, så dit arrangement matcher netop dine behov. 

Find mere information om vores mødefaciliteter her. 

Når timerne bliver lange, og I trænger til en fyraftensdrink, så kan vi også tilbyde jer sådan én i vores bar under Hønsehuset. Baren er selvfølgelig godt gemt væk, så dem, der hellere vil sove, også kan få lov til det.