Historien om Fjelsted Skov

Fjelsted Skov har gennemgået en omfattende udvikling siden 1976, hvor Anni og Peter Frandsen overtog en beskeden landevejsgrill ved navn Chick Grillen. Grillen blev med næste generation til en kro, som siden blev udvidet med konference- og mødelokaler og blev til Fjelsted Skov.

I dag er tredje generation ved roret, og udviklingen fortsætter i familiens ånd. Fjelsted Skov er et stærkt familieforetagende, omhyggeligt opbygget gennem mere end fire årtier. Glade og tilfredse besøgende er en del af vores arv, og den værner vi om.

 

Generationerne på Fjelsted Skov

Det lå ikke i kortene, at kunsthandlerne Anni og Peter Frandsen skulle blive restaurantejere. Men lysten drev værket, og inden længe blev Anni og Peter et populært værtspar på Chick Grillen, hvor lastbilchaufførerne holdte ind for at nyde Annis klassiske danske mad.

Sønnen Polle og hans hustru Lis overtager grillen i 1981. Polle er uddannet kok, og sammen forvandlede de stedet til en blomstrende kro. Op gennem ’90’erne udvidede de med restaurant, café, selskabslokaler og hotel. Polle og Lis bliver enige om, at et navneskifte er på sin plads, og således får Fjelsted Skov sit navn.

Polles sønner Morten og Simon træder ind i familiefortagenet i 2007 sammen med Mortens hustru Zinaida. Morten er uddannet kok og overtager teten i køkkenet – den gode mad forbliver i familiens kyndige hænder.