Tredje generation på Fjelsted Skov

Vores farfar og farmor overtog en slidt restaurant her i 1976, som de og vores forældre udviklede til Fjelsted Skov med moderne faciliteter, god service og god dansk mad. I dag er det os drenge, Simon og Morten, der har overtaget og udvikler hotellet videre i familiens ånd.

 

Perfekt midt i Danmark

Her er smukt og idyllisk med egen skov og sø – og så ligger vi ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejens Ejby-afkørsel. Vi synes Fjelsted Skov er det perfekte sted, hvis du har gæster fra flere steder i landet.

 

Fra 2 til 200 mødedeltagere og gæster

Vi har fest-, møde- og konferencelokaler med plads op til 200 deltagere i samme sal. Vi har også møderum, der passer til bare to personer – og alle størrelser derimellem. Og så har vi alt tænkeligt udstyr til, at du kan holde det perfekte arrangement.

 

Overnat på Fjelsted Skov

Vi har også 78 fuldt udstyrede enkelt- og dobbeltværelser, så (næsten) alle dine gæster kan overnatte – og få morgenmad. Melder sulten sig i løbet af dagen, så byder caféen på lækker, hjemmelavet mad fra kl. 6.30 – 21.00.