Tredje generation på Fjelsted Skov

Morten og Simon Frandsen er 3. generation på Fjelsted Skov. De første år legede de der, og siden hjalp de til i opvasken og med serveringen. I dag er Morten uddannet kok, tjener og vinspecialist. Simon har en cand.negot fra Syddansk Universitet.

Brødrene driver stedet videre i deres bedsteforældre og forældres ånd. Deres farmor og farfar overtog et beskedent landevejscafeteria tilbage i 1976, som de sammen med 2. generation, Lis og Polle, over årene forvandlede til Fjelsted Skov.

Perfekt midt i Danmark

Fjelsted Skov er smuk og idyllisk med egen skov og sø – og så ligger vi ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejens Ejby-afkørsel. Vi synes, at Fjelsted Skov er det perfekte sted, hvis dine gæster kommer fra flere steder i landet.

Fra 2 til 200 mødedeltagere og gæster

Vi har fest-, møde- og konferencelokaler med plads op til 200 deltagere i samme sal. Vi har også møderum, der passer til bare to personer – og alle størrelser derimellem. Og så har vi alt tænkeligt udstyr til, at du kan holde det perfekte arrangement.

Overnat på Fjelsted Skov

Vi har også 78 fuldt udstyrede enkelt- og dobbeltværelser, så (næsten) alle dine gæster kan overnatte – og få morgenmad. Melder sulten sig i løbet af dagen, så byder caféen på lækker, hjemmelavet mad fra kl. 6.30 – 21.00.