Find dit festlokale på Fyn i smukke omgivelser

Tag familie, venner eller kolleger med til en herlig aften på Fjelsted Skov. Vores festlokaler i Middelfart kan huse både store og små arrangementer. Så uanset om du skal holde et stort bryllup, en konfirmation eller måske en lille intim sammenkomst for venner, så har vi festlokaler – og de helt rigtige omgivelser – til at give dig og dit selskab en oplevelse, I sent vil glemme. 

Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at give dig og dine gæster til en skøn oplevelse i bedste Fjelsted Skov-stil.

Fjelsted Skov hjælper dig med at skræddersy dit arrangement 

Du har sikkert en idé om, hvordan festen skal være, og hvad du kunne tænke dig. Men måske har du alligevel brug for hjælp til at føre det ud i livet? Her på Fjelsted Skov står vi selvfølgelig klar med professionel sparring og hjælp til at tilrettelægge og koordinere dit selskab, så du får lige den fest, du ønsker. 

Vi har også et stort netværk af samarbejdspartnere, hvis festen skal strække sig over en hel dag og indeholde nogle oplevelser ud over det sædvanlige. Er du for eksempel til et aktivt arrangement, så kan du og dit selskab skyde lerduer eller køre på segways i den smukke fynske natur. Er dagen allerede fyldt op, så kan aftenen byde på arrangementer såsom casinoevent eller fransk bistroaften.

Lokaler, der har plads til jer alle 

I vores hyggelige og smagfulde selskabslokaler på Fyn har vi plads til selskaber for 15-175 personer. Så uanset om du vil holde et stort brag af en fest eller en lille intim sammenkomst, har vi et selskabslokale, der passer til dig og alle dine gæster.

Vælg overnatning, når du skal feste i vores festlokaler 

Kommer nogle af dine gæster langvejs fra til dit festarrangement på Fyn? Så er det heldigt, at vi har meget mere end bare gode selskabslokaler. Hos Fjelsted skov har vi nemlig 74 dejlige dobbeltværelser, som du selvfølgelig kan booke i forbindelse med din næste fest. 

Du og dit selskab kan overnatte fra kun 449,50 kroner per person i delt dobbeltværelse inklusive morgenmad.

Fester til fast pris

Med vores fastprisarrangementer får du en samlet festpakke, som inkluderer velkomstdrink, en lækker menu, vin, øl og vand, opdækning og blomster samt eget lokale. Og med vores fastprisarrangementer undgår du, at prisen for festen løber løbsk.

 Læs mere om vores fastprisarrangementer

Fastprisarrangementer starter fra 1150 kroner pr. person.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dit selskab, kan det selvfølgelig også arrangeres her på hotellet. Tilføj for eksempel finger food serveret til velkomstdrinken, eller gør aftenen endnu mere overdådig med fri bar og natmad. Det er helt op til dig.

Mad med sæsonens råvarer i fokus

Februar, marts
& april

Maj, juni
& juli

August, september
& oktober

November, december
& januar

 

Er du mere til vores gamle klassikere?

Klassiske menu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at holde din fest på Fyn i vores skønne lokaler? Eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for at leje et af vores lokaler i forbindelse med bryllupper, konfirmationer eller andre begivenheder? Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Vi glæder os til at høre fra dig!