Selskaber og fest

Tag familie, venner eller kolleger med til en herlig aften her på Fjelsted Skov! I vores hyggelige og smagfulde lokaler har vi plads til selskaber for 10-175 personer. Så uanset om du vil holde et stort brag af en fest eller en lille, intim sammenkomst, har vi et lokale, der passer. Vi glæder os til at give jer en skøn oplevelse i bedste Fjelsted Skov-stil.

 

Skræddersyede selskaber

Du har sikkert en idé om, hvordan festen skal være, og hvad du kunne tænke dig. Her på Fjelsted Skov står vi klar med professionel sparring og hjælp til at tilrettelægge og koordinere dit selskab. Vi har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere, hvis festen skal strække sig over en hel dag og indeholde nogle oplevelser ud over det sædvanlige. 

Vil I gerne overnatte i forbindelse med festen, så tilbyder vi dobbeltværelser fra kr. 374,50 per person inklusiv morgenmad.

 

Fester til fast pris

Med vores fastprisarrangementer får du en samlet festpakke, som inkluderer velkomstdrink, en lækker menu, drikkevarer hele dagen, opdækning og blomster samt eget lokale. 

Med vores fastprisarrangementer undgår du, at prisen for festen løber løbsk. Fastprisarrangementer starter fra kr. 775.

 Læs mere om fastprisarrangementer, priser og menuer her

Ring og få en aftale, så finder vi nogle fristende menuforslag, der passer til dit selskab!