Festlokaler på Fyn i smukke omgivelser

Tag familie, venner eller kolleger med til en herlig aften her på Fjelsted Skov! Vores festlokaler i Middelfart kan huse både store og små arrangementer. Så uanset om du skal holde et brag af en firmafest eller måske et intimt bryllup, så har vi lokalerne – og omgivelserne – til at give dig og dit selskab en oplevelse, I sent vil glemme. Vi glæder os til at give jer en skøn oplevelse i bedste Fjelsted Skov-stil.

 

Skræddersyede selskaber

Du har sikkert en idé om, hvordan festen skal være, og hvad du kunne tænke dig. Her på Fjelsted Skov står vi klar med professionel sparring og hjælp til at tilrettelægge og koordinere dit selskab, så du får lige den fest, du ønsker. Vi har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere, hvis festen skal strække sig over en hel dag og indeholde nogle oplevelser ud over det sædvanlige. Er du for eksempel til det aktive, kan du og dit selskab skyde lerduer eller køre på segways i den smukke fynske natur. Er dagen allerede fyldt op, kan aftenen byde på arrangementer såsom casinoevent eller fransk bistroaften.

 

Lokaler ud over det sædvanlige

I vores hyggelige og smagfulde festlokaler på Fyn har vi plads til selskaber for 15-175 personer. Så uanset om du vil holde et stort brag af en fest eller en lille intim sammenkomst, har vi et lokale, der passer til dit arrangement.

 

Behagelig overnatning til dig og dit selskab

Kommer nogle af dine gæster langvejs fra til dit festarrangement på Fyn? Så er det heldigt, at vi har meget mere end bare lokaler. Hos Fjelsted skov har vi 74 dobbeltværelser i topklasse, hvor dit selskab kan overnatte fra kun 399,50 kroner per person inklusive morgenmad. Vi har fået fortalt, at vores morgenmad er fantastisk. Så det må du og dit selskab ikke gå glip af. 

 

Fester til fast pris

Med vores fastprisarrangementer får du en samlet festpakke, som inkluderer velkomstdrink, en lækker menu, vin & øl & vand, opdækning og blomster samt eget lokale. Med vores fastprisarrangementer undgår du, at prisen for festen løber løbsk. Fastprisarrangementer starter fra 999 kroner pr. person.

 Læs mere om vores fastprisarrangementer

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dit selskab, kan det også arrangeres. Tilføj for eksempel finger food serveret til velkomstdrinken, eller gør aftenen endnu mere overdådig med fri bar og natmad. Det er helt op til dig.

Mad med sæsonens råvare i fokus

Vores menuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvare for at sikre den gode kvalitet til jeres fest

Februar, marts
& april

Maj, juni
& juli

August, september
& oktober

November, december
& januar

 

Er du mere til vores de gamle klassikere?

Klassiske menu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at holde dit næste festarrangement på Fyn i vores smukke lokaler eller bare interesseret i at høre mere om mulighederne. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe på telefon 64 88 16 60 eller sende os en mail på info@fjelstedskov.dk – så tager vi en uforpligtende snak om dit næste arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig!