Konfirmation

Her på Fjelsted Skov har vi de ideelle rammer for en uforglemmelig konfirmation. Vi ligger midt i idylliske og fredelige omgivelser med egen skov og sø. Og så er det nemt at komme hertil. Kun 3 minutters kørsel fra E20 ved Ejby. Vores smukke grønne omgivelser er desuden oplagt til fotografering af konfirmanden eller til gåture efter maden.

 Læs vores konfirmationsbrochure her

 

Stor eller lille konfirmationsfest

I vores hyggelige lokaler kan vi imødekomme op til 175 spisende gæster, så her er god plads til både den store og lille konfirmationsfest. Vi sætter en ære i godt håndværk her på Fjelsted Skov, og det kan man tydeligt mærke på både maden og vores smilende serveringspersonale. Du kan derfor se frem til veltilberedt mad med masser af smag og et dygtigt og engageret personale, der gør alt for at servicere dig og dine gæster.

 

Hjælp til koordinering af konfirmationen

Mangler du råd eller vejledning til tilrettelæggelsen af konfirmationen, så står vi klar til at hjælpe. Vores erfarne medarbejdere har masser af input til en vellykket konfirmation, lige fra menuforslag til de bedste steder at fotografere i vores smukke omgivelser. Ring til os på 64 88 16 60 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

I 2024 afholder vi Konfirmationsdag søndag den 25. februar. Alle årets konfirmander modtager en invitation i starten af 2024. På dagen dækker vi flot op med festborde i forskellige farver, serverer smagsprøver fra vores konfirmationsmenu og præsenterer jer for relevante tilkøb til den festlige dag. Sidst men ikke mindst afholder vi individuelle menusamtaler med alle årets konfirmander og deres familier, så vi får alle deltaljer på plads.