Firmajulefrokoster

På Fjelsted Skov gør vi vores ypperste for, at firmajulefrokosten bliver årets højdepunkt! Vi sørger for dejlig, traditionel julemad og skønne omgivelser mellem Middelfart og Odense, så du og dine kolleger kan nyde en festlig julefrokost. Har du særlige ønsker til en anderledes eller utraditionel firmajulefrokost, så kontakt os gerne på info@fjelstedskov.dk eller på tlf. 64 88 16 60.

 

Hjemmelavet dansk mad i hyggelige rammer

Vores julemenu bygger på god, gammeldags madkunst. Køkkenet disker op med de klassiske juleretter, som I kender og elsker. Men det betyder ikke, at vi ikke også udfordrer menuerne lidt i nye og spændende sammensætninger.

 

Julebuffet fra 350 kr. per person i eget lokale

Her får I først det store klassiske kolde bord med blandt andet sild, fiskefilet og laks – stærkt efterfulgt af stegebuffeten med flæskesteg, andesteg, høns i asparges og meget mere.  Vi afslutter med desserten bestående af risalamande og ost.

Julebuffet og drikkevarer ad libitum 695 kr. per person
Drikkevarer ad libitum gælder øl/vand og vin under hele arrangementet. Derudover får du 3 x 2 cl snaps per person under middagen, hvorefter der serveres kaffe/te.

 

Overnatning i forbindelse med firmajulefrokost

Vi har 78 fuldt udstyrede dobbeltværelser med eget toilet, dejlig grøn udsigt, wi-fi og 40″ fladskærms-tv. Holder du firmajulefrokosten her hos os på Fjelsted Skov, tilbyder vi overnatning for to personer i delt dobbeltværelse fra kr. 350 per person inkl. morgenmad. Enkeltværelse fås for et tillæg på kr. 250.

Se vores bestillingsvilkår her.