Firmajulefrokoster på Fyn

På Fjelsted Skov gør vi vores ypperste for, at firmajulefrokosten bliver årets højdepunkt, og vi tilbyder den måske hyggeligste julefrokost på Fyn! Vi sørger for dejlig, traditionel julemad og skønne omgivelser mellem Middelfart og Odense, så du og dine kolleger kan nyde en festlig julefrokost.

Har du særlige ønsker til en anderledes eller utraditionel firmajulefrokost, så kontakt os gerne på info@fjelstedskov.dk eller på tlf. 64 88 16 60.

Hjemmelavet dansk mad i hyggelige rammer

Vores julemenu bygger på god, gammeldags madkunst. Køkkenet disker op med de klassiske juleretter, som I kender og elsker. Det betyder dog ikke, at vi ikke også udfordrer menuerne lidt i nye og spændende sammensætninger.

Julefrokost i 2024? Her er et godt forslag …

På Fjelsted Skov sætter vi en stor ære i at servicere både store eller små selskaber (dog minimum 20 personer). Sådan kunne jeres julefrokost se ud:

 Tidspunkt
Velkomst med André Clouet Champagne & snacksKl. 18.30
3-retters tallerkenanrettet julemenu el. julebuffet med tallerkenanrettet dessert (se menu via link)Kl. 19.00
Kaffe med sødt & knas efter middagen 
Natmad med hotdogsKl. 01.00

Pris 755 kr. per person

Prisen inkluderer eget lokale, serveringspersonale, bordopdækning og blomsterdekorationer. Arrangementet varer 7 timer.

Skræddersy firmajulefrokosten med nogle af vores hyggelige og festlige tilvalg:

 Pris inkl. moms
Eftermiddagshygge
Vi serverer eftermiddagskaffe/te, glögg, æbleskiver og juleknas for jer i Caféen
125 kr. pr. person
Drikkevarer ad libitum
Pakken indeholder øl, vin, vand, Nohrlund Drinks samt snaps og shots* fra velkomstdrinken serveres og 7 timer frem. Snaps og shots serveres ad 3 omgange under middagen. Tilkøb af ekstra flaske snaps/spiritus til 600 kr. pr. flaske.
500 kr. pr. person
Underholdning ved en af vores samarbejdspartnere
Ønsker i et underholdende indslag til jeres julefrokost?Vores samarbejdspartnere kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter hvad enten I er til fysisk udfoldelse, casino, smagninger eller noget helt fjerde. Kontakt os gerne for vejledning og forslag.
Pris på forespørgsel
Julefrokost uden sluttidspunkt
Lej et af vores populære lokaler Vinoteket eller Slyngelstuen, som begge er perfekte til efterfest uden sluttidspunkt. Lokalerne indbyder til sjove aktiviteter for alle, og her er høflig selvbetjening af øl, vin, vand og drinks. Drikkevarerne afregnes efter forbrug.
Lokaleleje 3.000 kr.


Vi har samlet årets menuer og alt, hvad du har brug for at vide i en PDF, som du finder herunder:

Julefrokost 2024

Julefrokost med overnatning

Når det bliver sengetid, er det altid rart, at der ikke er langt i seng. Her er vi naturligvis også behjælpelige. Vi har 74 fuldt udstyrede dobbeltværelser med eget toilet og bad, udsigt til vores dejlige natur, gratis wi-fi og 40″ fladskærms-tv. Holder du firmajulefrokosten her hos os på Fjelsted Skov, tilbyder vi overnatning i enkeltværelse for 799 kr. inkl. morgenmad eller overnatning i dobbeltværelse for 899 kr. inkl. morgenmad (2 personer).