Temabuffet – hver fredag i april, maj og juni 2022

 

Hver fredag i april, maj og juni tilbyder vi vores lækre Fredagsbuffet, men nu med inspiration fra forskellige europæiske køkkenener

 


Fransk aften – hver fredag i april

Den 1. april, 8. april, 15. april, 22. april & 29. april

 

Menuen består flere eller alle af følgende retter:

Kraftig Coq au Vin på velfærdskylling a la Bourgogne

Boeuf Bourguignon med urter fra naboens have

Alsacian style ”pizza” Tarte flambée med münsterost & bacon

Quiche lorraine serveres med crudité af lokale grøntsager

Kraftig fransk løgsuppe serveret med gratinerede ostecrutons

Peberboeuf flamberet i cognac med madagaskar pebersauce & grove pommes frites

Ratatouille med bagte grøntsager i krydret og kraftig tomatsauce

Lækre, hjemmelavede saucer

Friske blandede salater

 


Italiensk aften – hver fredag i maj

Den 6. maj, 13. maj, 20. maj & 27. maj

 

Menuen består flere eller alle af følgende retter:

Krydrede parmasangratinerede kødboller i tomatsauce

Pasta carbonara med røget bacon af velfærdgrise fra Troldhøjgaard

Lasagne lavet på hjemmelavede pastaplader

Porchetta krydret med rosmari & oregano fra egne bede samt ristet hvidløg

Salviegrillet kylling, citronkartofler tilberedt i kyllingens egen jus

Slices af hjemmelavet surdejspizza

Salt imbocca alla Romano” klassisk italiensk ret på kalvekød og parmaskinke serveret i smørmonteret sauce

Klassisk ministronesuppe- m/ friskbagt foccacia

Lækre, hjemmelavede saucer

Friske salater

 


Amerikansk aften – hver fredag i juni

Den 3. juni, 10. juni, 17. juni, 24. juni

 

Menuen består flere eller alle af følgende retter:

Amerikanske sliders med pulled pork & coleslaw lavet på grønt fra Bjarnes have

Cheseburger-sliders med krydret salsa, røget mayo, grillet bøf & lagret cheddar

Velfærd kyllingevinger med drys af persille

Smokey rips fra Troldhøjgaard tilberedt på Fjelsted Skovs træpillegrill

”Meatpie” sprød butterdejstærte med krydret hakkekød af kornfodret okse 

Grove fritter m parmesan- og bacon- chipotlemayo

Spicy flødekartofler- Macaroni and cheese-Smashed sweet potato

Lækre, hjemmelavede saucer

Friske blandede salater

 


Den almindelige Fredagsbuffet vender tilbage efter sommerferien

Du kan vælge mellem minimum 5 slags kød – eksempelvis flere slags okse, svin, ribs og pølser – og mindst 3 slags kartofler såsom pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler. Af saucer kan du vælge peber-, whisky- og bearnaisesauce.  Du finder også forskellige slags lækre og farverige salater i fredags buffeten.

 

Vær sikker på at få et bord

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores Fredagsbuffet, det er derfor en rigtig god idé at reservere bord, så du undgår ventetid. Vi sørger for, at bordet står klar til dig og dine gæster, når I ankommer.

Reserver bord direkte her 

 

Prisen for Fredagsbuffet er:

Voksne – 209 kr.
Børn u/12 år – 80 kr.
Børn u/4 år – Gratis