Temabuffet – hver fredag i april, maj og juni 2022
Hver fredag i april, maj og juni tilbyder vi vores lækre Fredagsbuffet, men nu med inspiration fra forskellige europæiske køkkenener
Fransk aften – hver fredag i april
Den 1. april, 8. april, 15. april, 22. april & 29. april
Menuen består flere eller alle af følgende retter:
Kraftig Coq au Vin på velfærdskylling a la Bourgogne
Boeuf Bourguignon med urter fra naboens have
Alsacian style ”pizza” Tarte flambée med münsterost & bacon
Quiche lorraine serveres med crudité af lokale grøntsager
Kraftig fransk løgsuppe serveret med gratinerede ostecrutons
Peberboeuf flamberet i cognac med madagaskar pebersauce & grove pommes frites
Ratatouille med bagte grøntsager i krydret og kraftig tomatsauce
Lækre, hjemmelavede saucer
Friske blandede salater
Italiensk aften – hver fredag i maj
Den 6. maj, 13. maj, 20. maj & 27. maj
Menuen består flere eller alle af følgende retter:
Krydrede parmasangratinerede kødboller i tomatsauce
Pasta carbonara med røget bacon af velfærdgrise fra Troldhøjgaard
Lasagne lavet på hjemmelavede pastaplader
Porchetta krydret med rosmari & oregano fra egne bede samt ristet hvidløg
Salviegrillet kylling, citronkartofler tilberedt i kyllingens egen jus
Slices af hjemmelavet surdejspizza
Salt imbocca alla Romano” klassisk italiensk ret på kalvekød og parmaskinke serveret i smørmonteret sauce
Klassisk ministronesuppe- m/ friskbagt foccacia
Lækre, hjemmelavede saucer
Friske salater
Amerikansk aften – hver fredag i juni
Den 3. juni, 10. juni, 17. juni, 24. juni
Menuen består flere eller alle af følgende retter:
Amerikanske sliders med pulled pork & coleslaw lavet på grønt fra Bjarnes have
Cheseburger-sliders med krydret salsa, røget mayo, grillet bøf & lagret cheddar
Velfærd kyllingevinger med drys af persille
Smokey rips fra Troldhøjgaard tilberedt på Fjelsted Skovs træpillegrill
”Meatpie” sprød butterdejstærte med krydret hakkekød af kornfodret okse
Grove fritter m parmesan- og bacon- chipotlemayo
Spicy flødekartofler- Macaroni and cheese-Smashed sweet potato
Lækre, hjemmelavede saucer
Friske blandede salater
Den almindelige Fredagsbuffet vender tilbage efter sommerferien
Du kan vælge mellem minimum 5 slags kød – eksempelvis flere slags okse, svin, ribs og pølser – og mindst 3 slags kartofler såsom pommes frites, saltbagte kartofler og flødekartofler. Af saucer kan du vælge peber-, whisky- og bearnaisesauce. Du finder også forskellige slags lækre og farverige salater i fredags buffeten.
Vær sikker på at få et bord
Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores Fredagsbuffet, det er derfor en rigtig god idé at reservere bord, så du undgår ventetid. Vi sørger for, at bordet står klar til dig og dine gæster, når I ankommer.
Prisen for Fredagsbuffet er:
Voksne – 209 kr.
Børn u/12 år – 80 kr.
Børn u/4 år – Gratis