Firmafester på Fjelsted Skov

Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at arrangere firmafesten. Det eneste, du skal gøre, er at ringe eller skrive til os, så hjælper vores dygtige personale med at arrangere en vellykket firmafest for dig – også hvis du ønsker en anderledes firmafest med et særligt tema.

 

Firmafester for 20 til 175 personer

Her på Fjelsted Skov har vi 10 forskellige selskabslokaler, hvor I kan være fra 20 til 175 personer. Alle vores lokaler er smagfuldt indrettet med fokus på den gode stemning.

Vil I gerne slippe for at køre efter festen, så tilbyder vi overnatning i forbindelse med firmafesten fra kr. 399,50 per person i dobbeltværelse. Prisen er med morgenmad.

Fester til fast pris

Med vores fastprisarrangementer får du en samlet festpakke, som inkluderer velkomstdrink, en lækker menu, vin, øl og vand, opdækning og blomster samt eget lokale. Og med vores fastprisarrangementer undgår du, at prisen for festen løber løbsk.

 Læs mere om vores fastprisarrangementer

Fastprisarrangementer starter fra 1150 kroner pr. person.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dit selskab, kan det selvfølgelig også arrangeres her på hotellet. Tilføj for eksempel finger food serveret til velkomstdrinken, eller gør aftenen endnu mere overdådig med fri bar og natmad. Det er helt op til dig.

Mad med sæsonens råvarer i fokus

Vores menuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvare for at sikre den gode kvalitet til jeres fest

Februar, marts
& april

Maj, juni
& juli

August, september
& oktober

November, december
& januar

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at holde din fest på Fyn i vores skønne lokaler? Eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for at leje et af vores lokaler i forbindelse med bryllupper, konfirmationer eller andre begivenheder? Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Vi glæder os til at høre fra dig!