Firmafester på Fjelsted Skov

Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at arrangere firmafesten. Det eneste, du skal gøre, er at ringe eller skrive til os, så hjælper vores dygtige personale med at arrangere en vellykket firmafest for dig – også hvis du ønsker en anderledes firmafest med et særligt tema.

 

Firmafester for 20 til 175 personer

Her på Fjelsted Skov har vi 10 forskellige selskabslokaler, hvor I kan være fra 20 til 175 personer. Alle vores lokaler er smagfuldt indrettet med fokus på den gode stemning.

Vil I gerne slippe for at køre efter festen, så tilbyder vi overnatning i forbindelse med firmafesten fra kr. 399,50 per person i dobbeltværelse. Prisen er med morgenmad.

 

Fastprisarrangementer

Med et fastprisarrangement er du sikret, at alle går hjem med glade, fyldte maver! Inkluderet i prisen får du en velkomstdrink, 3-retters menu, husets vine, øl og vand under hele arrangementet samt kaffe/te og hjemmelavet sødt. Efter kaffen er der fri bar med øl, vand, vin og bowle samt valgfri natmad. Priserne for fastprisarrangementer starter fra kr. 899,-. 

 Læs mere om priser og menuer her.

Er I et mindre selskab, som gerne vil have smagsløgene særligt forkælet, så anbefaler vi vores gourmetaftener. Her får du en eksklusiv oplevelse med det bedste fra vores køkken.