Festlokaler på Fyn med overnatning

Skal du holde fest med overnatning på Fyn, og skal omgivelserne være nogle, dine gæster sent glemmer? Så er Fjelsted Skov et oplagt valg. Vores placering midt i den smukke fynske natur giver en helt speciel stemning, og med vores brede udvalg af festlokaler og værelser i topklasse behøver du ikke at lede videre. Vores hotel i Middelfart kan huse de fleste arrangementer.

 

Fynsk hotel med masser af charme til dit næste selskab

Du har måske allerede besluttet dig for at holde din næste fest på Fyn, men nu gælder det om at finde en lokation. Der er mange hoteller på Fyn, og det kan være en jungle at finde hoved og hale i de forskellige tilbud. Men bare rolig, du behøver ikke at lede videre. Hos vores hotel i Middelfart – Fjelsted skov – leverer vi ikke kun lokalerne til din næste fest, vi kan hjælpe dig med hele pakken. Vores professionelle personale står klar til at rådgive og arrangere alt fra mad og drikkevarer til overnatning og underholdning.

Ønsker du et arrangement lidt ud over det sædvanlige, har vi et bredt udvalg af aktiviteter og samarbejdspartnere inden for rækkevidde. Byd for eksempel dine gæster på et Gokart-ræs i Aarup eller ølsmagning på Indslev bryggeri. Mulighederne er mange.

 

Selskaber til ethvert behov

Vores selskabslokaler er både hyggelige og stilfulde, og så kan de huse selskab for alt mellem 10 til 175 mennesker. Så uanset om du skal holde den helt store fest med overnatning eller et mere intimt arrangement, så har vi lokalet til dig.

Når sulten melder sig, så fortvivl ikke. Vores køkken står klar til at servere god, dansk mad til din fest. Til de større selskaber anbefaler vi, at du bestiller et af vores fastprisarrangementer. Her får du en samlet festpakke inklusive velkomstdrinks, menu og drikkevarer. Så undgår du, at prisen for festen løber løbsk, og prisen her starter fra 899 kroner. Til de mindre arrangementer kan det dog også lade sig gøre at spise i vores skønne café.

Du kan læse mere om vores fastprisarrangementer, priser og menuer her.

 

Forkæl din gæster med fest med overnatning på Fyn

Skal festen være lidt ud over det sædvanlige og måske endda fortsætte ud i de sene nattetimer? Så klarer vi også overnatning til dine gæster, så de kan vågne udhvilede efter en festlig dag og/eller aften. Du kan booke blandt vores 74 dobbeltværelser. En overnatning her koster kun fra 399,50 kroner per person – og det er inklusiv vores lækre morgenmadsbuffet. Den vil I ikke gå glip af.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Er du blevet overbevist om, at vores festlokaler med overnatning på Fyn passer perfekt til din næste fest? Så tøv ikke med at ringe til os på telefon 64 88 16 60 eller send os en mail på info@fjelstedskov.dk. Så står vi klar til at hjælpe dig med at arrangere din næste fest på Fyn med overnatning.