Festlokaler på Fyn med overnatning

Skal du holde fest med overnatning på Fyn, og skal omgivelserne være nogle, dine gæster sent glemmer? Så er Fjelsted Skov et oplagt valg. Vores placering i smukke omgivelser midt i den fynske natur giver en helt speciel stemning, og med vores brede udvalg af skønne festlokaler og værelser, behøver du ikke at lede videre. Fjelsted Skov i Middelfart kan huse langt de fleste arrangementer.

 

Fjelsted Skov: Et fynsk hotel med masser af charme til din næste fest

Måske har du allerede besluttet dig for, at din næste fest skal være på Fyn? Så langt, så godt. Nu skal du bare finde det helt rigtige sted at holde din fest. Og vi ved godt, at der er mange hoteller på Fyn, og at det kan være en jungle at finde hoved og hale i de forskellige tilbud. Men bare rolig, du behøver ikke at lede videre. På vores hotel i Middelfart leverer vi ikke kun lokalerne til din næste fest, vi kan hjælpe dig med hele pakken. Vores professionelle personale står nemlig klar til at rådgive og arrangere alt fra mad og drikkevarer til overnatning og underholdning.

Ønsker du et arrangement lidt ud over det sædvanlige? Vi har et bredt udvalg af aktiviteter og samarbejdspartnere inden for rækkevidde. Byd for eksempel dine gæster på et Gokart-ræs i Aarup eller ølsmagning på Indslev bryggeri. 

Book hos Fjelsted Skov og hold en uforglemmelig fest med overnatning i skønne omgivelser. 

 

Hold bryllup, firmafest, julefrokost eller andre små og store selskaber hos Fjelsted Skov 

Vores selskabslokaler er både hyggelige og stilfulde, og så kan de huse selskaber for alt mellem 10 til 175 mennesker. Så uanset om du skal holde den helt store bryllupsfest, konfirmation eller firmafest eller et mere intimt arrangement, så har vi flotte lokaler, der passer til dit arrangement.

Når sulten melder sig, så fortvivl ikke. Vores dygtige kokke står klar til at servere god, dansk mad til din fest. Til de større selskaber anbefaler vi, at du bestiller et af vores fast-pris-arrangementer. Her får du en samlet festpakke inklusive velkomstdrinks, menu og drikkevarer. Så undgår du, at prisen for festen løber løbsk. Prisen starter fra 1150 kroner med drikkevarer ad libitum i 7 timer. Til de mindre arrangementer kan det dog også lade sig gøre at spise i vores skønne café.

 

Forkæl din gæster med fest med overnatning på Fyn

En god fest lidt ud over det sædvanlige varer hele natten. Hos Fjelsted Skov kan du selvfølgelig lade dine gæster overnatte på vores hotel. På den måde kan de vågne udhvilede op efter en festlig dag og/eller aften. Du kan booke blandt vores 74 dobbeltværelser. 

En overnatning her koster kun fra 399,50 kroner per person – og det er naturligvis inklusiv vores lækre morgenmadsbuffet. Den vil I ikke gå glip af.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak

Er du blevet overbevist om, at vores festlokaler med overnatning på Fyn passer perfekt til din næste fest? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi klar til at hjælpe dig med at arrangere din næste fest på Fyn med overnatning.