Bryllup i idylliske omgivelser

Vi har arrangeret rigtig mange bryllupper i tidens løb her på Fjelsted Skov. Ikke to bryllupper er ens, og det har vi stor respekt for. Sammen tager vi en snak om jeres bryllupsdrømme, så vi kan få dem virkeliggjort i overensstemmelse med jeres ønsker.

 Se vores festbrochure her

 

Lokaler og værelser på Fjelsted Skov

Uanset om du drømmer om et stort, hvidt bryllup eller en lille, intim oplevelse, så har vi lokalerne, der passer til jer. Vi har 10 forskellige lokaler, der passer til selskaber fra 10-175 personer. Alle lokalerne er indrettet stemningsfuldt og med smagfuld kunst på væggene af blandt andre Jørgen Aabye.

Når I skal overnatte, har vi 78 hyggelige og fuldt udstyrede dobbeltværelser med terrasse eller balkon.

Læs vores bestillingsvilkår her.

 

Fest til den lyse morgen

Festen behøver ikke slutte tidligt her på Fjelsted Skov! Til efterfesten har vi Hønsehuset, der ligger lidt for sig selv. Her kan I uforstyrret slå jer løs i de sene timer med bar, billard og bløde møbler.

 

Fotografering i haven, ved skovsøen eller ved Grevens Bøg

Fjelsted Skov gemmer på et hav af grønne perler til fotografering! Hele dagen står vores have, skovsø, marker og grønne omgivelser til rådighed. Et billede under Grevens Bøg bagved Fjelsted Skov er også oplagt, og fotografen har rige muligheder.