Bryllup på Fyn i idylliske omgivelser

Har I en drøm om at holde jeres bryllup på Fyn i de mest idylliske omgivelser? Her på Fjelsted Skov får I naturskønne omgivelser med skov og sø. Vi har arrangeret mange bryllupper i tidens løb, og derfor har vi stor erfaring med at arrangere livets store kærlighedsfest. 

 Se vores festbrochure her

Ikke to bryllupper er ens, og det har vi stor respekt for. Sammen tager vi en snak om jeres drømmebryllup, så vi kan få det virkeliggjort i overensstemmelse med jeres ønsker. Vi elsker nemlig at holde bryllupper – og særligt at give vores gæster det bryllup, de har drømt om.

Bryllupslokaler på Fyn med værelser på Fjelsted Skov

På Fjelsted Skov gør vi det muligt at holde enhver form for bryllup. Uanset om I drømmer om et stort bryllup eller en intim oplevelse, har vi lokalerne til jer. Vi har ti forskellige lokaler, som passer til selskaber fra 10 til 175 personer. Alle lokalerne er indrettet stemningsfuldt og med smagfuld kunst på væggene af blandt andre Jørgen Aabye. Det er selvfølgelig muligt for jer at sætte jeres præg på lokalerne – brylluppet skal nemlig afspejle jer og jeres personlighed.

At holde bryllup på Fyn er ideelt. Med en placering midt i landet gør I det nemt for jeres gæster at ankomme til festen – uanset om de kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland. Derudover ligger vi mellem Odense og Middelfart tæt på motorvejen, men i rolige og fredelige omgivelser. Vil I give jeres gæster mulighed for at overnatte, har vi 78 hyggelige dobbeltværelser med terrasse eller balkon. Dermed kan alle slå sig løs til festen uden at skulle tænke på transport i løbet af natten.

 

Photo of Bride and GroomHugging

Fest til den lyse morgen med bryllup på Fyn

Festen behøver ikke at slutte tidligt på Fjelsted Skov. Til efterfesten tilbyder vi Hønsehuset, der ligger lidt for sig selv ved siden af hovedbygningen. Her kan I uforstyrret slå jer løs i de sene timer med bar, billard og bløde møbler. Det giver jer en unik mulighed for at feste løs uden begrænsninger. Med Hønsehusets hyggelige atmosfære er der i den grad lagt op til efterfest. Vinoteket er et af vores to lokaler i Hønsehuset, og det er oplagt til festen efter et bryllup. Læs mere om Vinoteket her

Som sagt har vi hyggelige dobbeltværelser til jeres overnattende gæster. Derudover tilbyder vi også enkeltværelser, hvis nogle af gæsterne kommer alene og foretrækker at sove alene. Om morgenen arrangerer vi en lækker morgenmad, så I igen kan få fyldt jeres maver med skøn mad. Og apropos mad – vi sørger selvfølgelig for at sammensætte den lækreste bryllupsmenu eller -buffet til festen i samarbejde med jer. I kan derfor trygt holde jeres bryllup på Fjelsted Skov, hvor vi vil sørge for at forkæle jer og jeres gæster.

 

Fotografering i haven, ved skovsøen eller Grevens Bøg

Vi tilbyder ikke blot nogle af de bedste bryllupslokaler på Fyn. Fjelsted Skov gemmer også på et hav af grønne perler til fotografering. Hele dagen står vores have, skovsø, marker og grønne omgivelser til rådighed – et billede under Grevens Bøg bag Fjelsted Skov er oplagt. På den måde kan I forevige jeres fantastiske dag med skønne billeder, der for altid vil minde jer om jeres kærlighedsfest.

De mange naturperler gør det muligt for jer at få det billede, I har i tankerne. Uanset om I har en bestemt lokation i tankerne, eller om I vil afprøve forskellige settings, er Fjelsted Skov smukt og skønt. I får altså både de skønneste bryllupslokaler på Fyn og de mest idylliske muligheder for at få taget billedskønne bryllupsbilleder.

Kontakt os allerede i dag for at tage en uforpligtende snak om jeres livs kærlighedsfest i de skønneste bryllupslokaler på Fyn.