Hold dit bryllup i rolige og naturskønne omgivelser 

Har du og din kommende mand eller hustru en drøm om at holde bryllup på Fyn? Og lyder en bryllupsfest i dejlige, rolige omgivelser med en smuk udsigt til marker, skov og sø som noget for jer? Så kan Fjelsted Skov gøre jeres drømme til virkelighed. Vores smukke bryllupslokaler og grønne omgivelser skaber nemlig rammen om en bryllupsfest, du sent vil glemme.  

Mad med sæsonens råvarer i fokus

Vores menuer tager udgangspunkt i lokale og sæsonbestemte råvare for at sikre den gode kvalitet til jeres fest

Se vores festbrochure her 

 Læs mere om vores fastprisarrangementer

Fastprisarrangementer starter fra 1150 kroner pr. person.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for dit selskab, kan det selvfølgelig også arrangeres her på hotellet. Tilføj for eksempel finger food serveret til velkomstdrinken, eller gør aftenen endnu mere overdådig med fri bar og natmad. Det er helt op til dig.

Mad med sæsonens råvarer i fokus

Februar, marts
& april

Maj, juni
& juli

August, september
& oktober

November, december
& januar

 

Drømmer I om at blive viet midt i naturen? Hos Fjelsted Skov kan du sige dit JA under smukke træer i romantiske omgivelser. Vielsen arrangerer I selv som brudepar, men vi står klar med rådgivning og gode bud på samarbejdspartnere, som kan opfylde jeres ønsker.

Vi har bryllupslokaler, der opfylder dine behov 

Fjelsted Skov har arrangeret et hav af bryllupper i årenes løb. Vi har derfor også stor erfaring med mange forskellige typer af bryllupper. Ikke to bryllupper er ens. Nogle brudepar ønsker et romantisk og traditionelt bryllup, mens andre er til det mere rustikke bryllup, hvor en mere uformel stemning råder. Hos Fjelsted Skov gør vi det derfor også muligt for jer at holde lige præcis det bryllup, I drømmer om. Hvad end jeres store dag byder på en intim oplevelse for de nærmeste eller et brag af fest med mange gæster, så har vi bryllupslokalerne, der passer til jer. 

Vi har 13 forskellige festlokaler, der passer til selskaber fra ti til 175 personer. Alle vores bryllupslokaler er desuden indrettet med moderne møbler og smagfuld kunst på væggene. Det perfekte bryllupslokale er selvfølgelig dét, der afspejler jeres personlighed og stil, så derfor har I naturligvis også mulighed for at sætte jeres eget præg lokalerne.

 

Vælg bryllupslokaler og overnatning hos Fjelsted Skov

Skal jeres gæster have mulighed for at danse til den lyse morgen uden at tænke på transport i løbet af natten? Jeres gæster kan selvfølgelig overnatte på vores hotelværelser, når festen er slut. Vi har 74 hyggelige dobbeltværelser med stor terrasse eller balkon. Hvis nogle af gæsterne kommer alene, tilbyder vi også enkeltværelser. Om morgenen arrangerer vi desuden en lækker morgenmad, så I og jeres gæster kan nyde nogle hyggelige timer sammen og vende gårdsdagens mange indtryk.

Fotografering i haven, ved skovsøen eller Grevens Bøg

Vi tilbyder ikke blot nogle af de bedste bryllupslokaler på Fyn. Fjelsted Skov gemmer også på et hav af grønne perler til fotografering. Vores have, skovsø, marker og grønne omgivelser står selvfølgelig til jeres rådighed, hvis I ønsker at få taget unikke billeder fra den store dag. Et billede under Grevens Bøg bag Fjelsted Skov er oplagt. På den måde kan I forevige jeres fantastiske dag med skønne billeder, der for altid vil minde jer om jeres kærlighedsfest.

Fjelsted Skov er med andre ord det oplagte sted at holde bryllup, hvis I ønsker en uforglemmelig aften. Hvis I er interesserede i at holde jeres store dag hos Fjelsted Skov, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og rundvisning.