Kom og spis lækker brunch på vores hotel 

Skal du holde fødselsdag for de nærmeste? Eller skal du holde barnedåb og mangler de helt rigtige omgivelser, hvor maden er god og lokalerne lige så? Uanset dit arrangement, så er brunch på vores hotel et godt valg. Vi sørger for rammerne og ikke mindst maden til dit hyggelig, uformelle arrangement. 

Her hos os strækker en brunch sig op til fire timer – på den måde har du og dine gæster nemlig masser af tid sammen. Har I lyst til at blive lidt længere, så er I naturligvis også meget velkomne til at gå en tur bagefter i vores skønne, grønne omgivelser. Vi har 10 hektar jord med skov, sø og marker og et rigtig godt net af stier. 

Hjemmelavet mad med friske råvarer

I bedste Fjelsted Skov-stil tilbereder vi vores brunch af kvalitetsråvarer, og alt er hjemmelavet. Vores brunch inkluderer blandt andet: 

  • Røræg med brunchpølser og sprød bacon
  • Pandekager med sirup, små croissanter og fynsk brunsviger
  • Røget laks med rygeostcreme
  • Friskbagt brød og forskelligt pålæg 
  • Kaffe, the og juice

Se menuen her

 

Uanset dit selskabs størrelse sørger vi for, at der er dækket flot op i vores lokaler. På den måde behøver I bare at koncentrere jer om at spise jer mætte i vores hyggelige omgivelser. Når du skal holde dit brunch-arrangement hos os, er serveringen og opdækningen naturligvis inkluderet i prisen. Drikkevarer er faktisk det eneste, som du skal købe ved siden af. 

Hvis du har særlige ønsker til mad eller opdækning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fjelsted Skov: Rolig natur lige uden for døren 

Hos Fjelsted Skov får du mere end bare en lækker brunch. Du får også skønne omgivelser. Vores hotel er nemlig placeret i rolige og smukke naturomgivelser med marker, skov og sø. Dem kan I selvfølgelig drage nytte af, når du holder dit arrangement hos os. Så book en brunch hos os, og nyd både mad og naturskønne omgivelser.