Hold dit kursus på Fjelsted Skov

Har du fået til opgave at arrangere et kursus, men er i tvivl om, hvor det skal holdes, så læs med her. På Fjelsted Skov tilbyder vi netop et unikt kursuscenter nær Middelfart med flotte faciliteter, rummelige lokaler og alt sammen placeret i den smukke, fynske natur. Alt sammen noget, der kan være med til at gøre dit næste kursus til en succes!

 

Plads til store armbevægelser

På Fjelsted Skov sætter vi en dyd i at tilbyde både store og små selskaber velkomne. Derfor kan du hos os booke over ti forskellige lokaler, der rummer alt fra 15 personer op til 200. Disse forskelligartede rum kan alle ommøbleres og tilpasses lige nøjagtigt dit kursus, således at der bliver plads til de helt store armbevægelser – hvis det er det, du går efter.

Vi stopper selvfølgelig ikke ved de indendørs faciliteter. Hos os kan I også opleve den flotte fynske natur, hvor der er gode muligheder for teambuilding og andre aktiviteter. 

 

Kursuscenter med mere

Vi ved selvfølgelig godt, at et kursus er mere end bare borde og stole. På vores kursuscenter ved Middelfart står vi derfor klar med alt fra computere, smartboards og projektorer samt lydanlæg og lysdæmpning til kaffemaskiner, whiteboards og mørklægning. Alle lokaler er sat op med det mest moderne udstyr, så teknikken næppe kan holde dig tilbage, når bølgerne går højt. Afholder du et længerevarende arrangement, tilbyder vi også catering i forskellige menuer, som er forberedt og klargjort af vores professionelle personale. Indholdet af disse er selvfølgelig nøje planlagt i samarbejde med dig.

Helt essentielt for et kursus er selvfølgelig også overnatningsmuligheder, så I kan lade batterierne op på bedst mulig vis. På Fjelsted Skov kan I derfor også, som en del af pakken, booke en til flere overnatninger hos os. Vi tilbyder både dobbelt- og enkeltværelser til konkurrencedygtige priser. Og er I tilfredse med stedet, tilbyder vi også firmaaftaler, hvor I får rabatter på både møder, konferencer og fremtidige kurser.

 

Et sted med historie

På Fjelsted Skov er vi ikke kun unikke i vores placering og faciliteter, men også i vores historie. Fyns fineste kursuscenter opstod ikke blot ud af det blå, men blev til gennem en længerevarende udvikling. Det lå ikke i kortene, at stedet skulle blive til et center for hotel, fester og konferencer, da det i 1976 blev købt som ”Chick Grillen” af Anni og Peter Frandsen. Den følgende generation udvidede grillen til en kro, og senere blev konference- og selskabslokaler bygget til. I dag står tredje generation klar til at hjælpe dig på vej, så dit næste kursus bliver årets arrangement.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 64 88 16 60 eller skrive en mail til info@fjelstedskov.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!