Konfirmationen er en stor dag for såvel konfirmanden som familien, og det er en begivenhed, der skal fejres på behørig vis. Det er en dag, hvor familie og venner samles for at hylde konfirmanden, og en vigtig del af denne fejring er selvfølgelig maden. Er I i tvivl om, hvad menuéen skal stå på? Nedenfor har vi listet et par idéer til konfirmationsmenuen, som forhåbentligt kan give jer den rette inspiration.

 

Klassiske retter til konfirmationen

Hvis I leder efter klassiske idéer til konfirmationsmenuen, har vi her sammensat en række af de mest populære retter.

Forretter:

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lækker tunmousse med rejer, tomater, citron i både og frisk dild på toppen
  • Cremet lakserilette med røget laks – for eksempel til små blinis

Hovedretter:

  • En saftig og velsmagende rosastegt kalvecuvette
  • Indbagt svinemørbrad der smelter på tungen
  • Kyllingebryst med tilbehør, der får smagsløgene til at danse.

Som tilbehør kan I servere flødekartofler, bagte rodfrugter eller en cremet kartoffelgratin med ost og hvidløg. Som salat kan I byde gæsterne på en frisk og knasende grøn salat med sprøde croutoner og en syrlig vinaigrette.

Dessert:

  • En lækker chokolademousse
  • En frisk og farverig frugtsalat
  • En klassisk citronfromage

I kan både vælge at servere ovenstående som buffet eller som portionsanretning.

 

Overrask gæsterne med en madoplevelse, der skiller sig ud

Hvis I ønsker at gøre noget lidt anderledes ud af maden, kan I for eksempel bestille en pølsevogn, en sushi-chef eller en food truck til konfirmandens store dag. Det vil give en unik oplevelse og skabe en afslappet stemning, hvor gæsterne kan mingle og nyde maden i deres eget tempo.

 

Nem og bekymringsfri konfirmationsmiddag med Fjelsted Skov

At planlægge en konfirmation kan være en stor og tidskrævende opgave. Menuen skal være perfekt, festlokalet skal være indbydende, og bordpynten skal der også være styr på. Men hvad nu hvis du kunne overlade det hele til nogle professionelle, der har styr på det hele? Det er netop det, vi hos Fjelsted Skov kan tilbyde.

Fjelsted Skov er et hotel midt i smuk natur og hyggelige omgivelser. Vi kan danne en idyllisk ramme om jeres konfirmationsfest. Vores festlokaler er rummelige og indbydende, og vi kan skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres behov og ønsker. Vi har et dygtigt team af kokke, der brænder for at skabe enestående madoplevelser. De vil sørge for, at menuen bliver præcis, som konfirmanden drømmer om. For det er selvfølgelig konfirmanden, der er dagens hovedperson (og vært). Derfor handler det også først og fremmest om at skabe en fest, som konfirmanden føler sig godt tilpas med.

Vi har derfor også planlagt en menu, som forhåbentligt taler til de unge mennesker. På vores menu finder du eksempelvis sliders, fritter og belgisk vaffel med is på menuen.

Så lad Fjelsted Skov stå for det hele. Slap af, og nyd dagen fuldt ud. Vi glæder os til at gøre dagen helt speciel for jer.