Rolige naturomgivelser er de perfekte rammer til teambuilding på Fyn 

 

Teambuilding er en unik måde at lære hinanden bedre at kende på. Aktiviteterne fjerner nemlig temaet, kollegerne, holdet – eller hvem I end er – fra jeres vante omgivelser. 

Teambuilding spænder over mange forskellige aktiviteter, men alle aktiviteter har dog det tilfælles, at de skal bringe folk tættere på hinanden, mens de har det sjovt. 

Her på Fjelsted Skov råder vi over 10 hektar mark og skov. Vi har derfor også rigtig gode muligheder for at arrangere aktiviteter og oplevelser for dig og dine gæster. Vi har en række samarbejdspartnere, som står for det praktiske – og gode naboer med faciliteter til flere aktiviteter.

Er I til rolige hyggestunder, så er vores store baghave med have- og skovstier helt sikkert noget for jer. Her finder I blandt andet bænke og stole, hvor der god mulighed for tiltrængte hvilepauser. Hold et hvil eller tag en snak med din kollega, og nyd udsigten til ænderne i søen og de græssende får.

Teambuilding og aktiviteter ved Fjelsted Skov på Fyn

 

Skal dit teambuilding-arrangement forløbe sig over flere dage? Hos Fjelsted Skov kan I selvfølgelig overnatte på ét af vores 74 dejlige hotelværelser. Så slipper I også for transporten frem og tilbage fra arrangementet. Book jeres overnatning nemt her

Vi tilpasser altid vores teambuilding-arrangementer, så de passer til de specifikke grupper. Så hvis I har jeres egen samarbejdspartner eller gode forslag til andre aktiviteter, så er vi naturligvis meget behjælpelige med at koordinere det. Spørg os endelig om de aktiviteter, I ønsker. Vi kan hjælpe med at vurdere tidsforbruget, sørge for koordineringen og meget mere.