Afhold dit næste arrangement i vores hyggelige mødelokaler

 

Hold dit næste møde, kursus eller din konference i hyggelige og moderne omgivelser på Fjelsted Skov nær Middelfart. Vi kan tilbyde dig alle de mødefaciliteter, der skal til, for at gøre dit kursus eller dit møde til en succes. Hos os kan du derfor frit vælge mellem 13 forskellige konference- og mødelokaler. 

Vi har mødelokaler, som du og dine deltagere med fordel kan bruge til klassiske mødeformål; for eksempel bestyrelsesmøder, præsentationsmøder, workshops og meget andet. Vi har også mødelokaler, der har en mere uformel karakter. For eksempel kan du og dine mødedeltagere benytte jer af vores Vinotek, der egner sig godt til drinks efter et arrangement, eller hvis du bare ønsker et møde under mere afslappede forhold. Du kan læse mere om Vinoteket her

Nogle af vores mødelokaler er ideelle til små, intime møder, mens andre er gode, hvis du skal holde møde for rigtig mange mennesker. Vores største lokale har nemlig plads til hele 200 deltagere. De mange forskellige muligheder giver dig derfor også rigtig gode chancer for at finde de bedste mødelokaler, der passer til dine behov. 

Inspirerende lokaler med gode mødefaciliteter

 

Vores lokaler er indrettet med både tæpper, lys og stole. Det betyder blandt andet, at akustikken er god, og at belysningen er perfekt uanset hvor mange I er i mødelokalerne. Vi sørger desuden for at udforme den bedste bordopstilling, der både kan passe til de helt store konferencer og til de små møder eller kurser. Har du brug for en specifikt bordopstilling? Vi skræddersyer gerne lokalet, så stolene står netop, som du har brug for. Fortæl os blot om dine ønsker, så finder vi sammen en løsning. 

Mødefaciliteterne på Fjelsted Skov 

Hvad enten du skal bruge mikrofoner, så du kan tale foran mange mennesker, eller du skal bruge ekstra god internetforbindelse, så du kan deltage på et Zoom-opkald til Asien eller måske noget helt tredje, så tør vi godt love, at vi kan imødekomme dine behov. Vores mødelokaler er nemlig indrettet både hyggeligt og med topmoderne udstyr og faciliteter.

Alle lokaler er udstyret med blandt andet 

  • Alt i AV-udstyr
  • Wi-Fi: 500/500 m/bit fibernet
  • Apple AirPlay i alle mødelokaler
  • Indbygget projektor og højtaler i alle mødelokaler

Se vores forskellige lokaler herunder, og vælg det rette mødelokale for dig.

kontakt os, hvis du ønsker personlig rådgivning inden du booker dit næste ophold hos os.


 

Udsigten

Læs mere
-
-
-
-

Vinoteket

Læs mere
-
-
-
-

Elmestuen

Læs mere
16
14
15
14

Bøgestuen

Læs mere
16
14
15
14

Vinterhaven

Læs mere
36
28
25
40

Æblehaven

Læs mere
40
30
25
-
Load flere