Vi har lokalerne til dit næste møde

Mangler du mødelokaler på Fyn eller bare mødelokaler nær Middelfart, så er du kommet til det rette sted. På Fjelsted Skov råder vi over 10 forskellige lokaler i mange størrelser til møder, kurser, foredrag, konferencer m.m. Der er de små lokaler med plads til få, og videre op til de helt store lokaler med op til 200 deltagere i samme rum.

Her er plads til alle slags arrangementer og alle slags selskaber. Alle lokaler er indrettet med tæpper, stole og lys, så akustikken er rar, og belysningen er perfekt uanset antallet af personer i rummet. Vi sørger for en helt rigtige bordopstilling, der matcher dine succeskriterier for jeres møde, kursus eller konference. Se lokaleoversigt med de mange valgmuligheder for forskellige bordopstillinger. 

Nysgerrig på de tekniske faciliteter? Så læs videre om vores topmoderne udstyr og rum til afslappet samvær både inden for og ude i Middelfarts smukke natur.

Mødelokaler i Middelfart med topmoderne faciliteter

Uanset hvad du skal bruge til dit næste møde, konference eller kursus, så tør vi næsten godt garantere, at vi kan imødekomme dine tekniske krav, så dit event bliver den succes, du drømmer om. Mødelokalerne nær Middelfart er indrettet hyggeligt og med topmoderne udstyr og faciliteter.

Tekniske faciliteter:

 • Op til 3 trådløse headsets til undervisere + 1 publikumsmikrofon i et lokale
 • Trådløst internet 500/500 m/bit fibernet
 • Apple AirPlay i alle mødelokaler
 • Indbygget projektor og højtaler i alle mødelokaler
 • Whiteboard-tavle

Oplevelser, aktiviteter og events

Skal der ske noget særligt ved dit arrangement? Vi arbejder sammen med en række partnere, der kan sætte gang i ekstra aktiviteter på dagen. Lad dig inspirere af mulighederne her, og spørg os, hvis du har andre ønsker. Så finder vi ud af det:

 • Gokart-ræs i Aarup Gokarthal, Fyns største indendørs gocartcenter
 • Teambuilding, firmaevents og aktivitetsbaserede kurser ved Mak&Par
 • Indendørs fodbold, håndbold eller spinning i Ejby Hallen
 • Casinoevent eller Fransk Bistro-aften
 • Rundvisning på nabobryggeriet Indslev Bryggeri eller ølsmagning på Fjelsted Skov
 • Lerdueskydning i samarbejde med den lokale jagtforening

Se flere muligheder for teambuilding på Fjelsted Skov.

To aftenbarer under det gamle hønsehus

Ethvert arrangement har en ende, og det gætter vi på, at dit også har. Udover ovenstående aktiviteter kan vi nu også byde dig på en drink eller to til fyraften i vores to afsides barer under Hønsehuset, hvor I ikke forstyrrer dem, der hellere vil sove.

I Hønsehuset møder du professionelle bartendere, der meget gerne fortæller i detaljer om deres passion – drinks. Hvad siger du fx. til en Gin & Tonic, der er lidt ud over det sædvanlige? I vinkælderen Vinoteket kan du gå på opdagelse i vores vinreol, hvor vi tilbyder spændende vine fra 12 forskellige lande i verden. Eller du kan udfordre en kollega til et spil billard eller en omgang dart i Slyngelstuen. Du kan også slappe af i de dybe, bløde møbler. Aftenen er jeres under Hønsehuset.

Adgang til de to barer med egne toiletfaciliteter sker gennem vores have.

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen på Fjelsted Skov!