Mødefaciliteter for 2 – 200 deltagere

På Fjelsted Skov råder vi over 13 forskellige lokaler i varierende størrelser. De kan bruges til alt fra møder, kurser, foredrag, konferencer, messer, koncerter og meget mere. Vores mindste lokaler er en god ramme for det intime møde, mens vores største lokale tillader dig at samle helt op til 200 deltagere. Endeligt kan flere af vores lokaler kombineres, hvis I både har brug for plenumlokaler og grupperum.

Moderne mødefaciliteter i Middelfart

Et konferencelokale skal være rart at være i, uanset hvor mange I er. Derfor er vores lokaler indrettet med både støjdæmpende tæpper, komfortable stole og dæmpbart lys. Lad os vejlede jer til den den rigtige bordopstilling, så rammerne er tilpasset jeres agenda. Se lokaleoversigt med de mange valgmuligheder for forskellige bordopstillinger her.  

Du finder følgende tekniske faciliteter i alle lokalerne: 

  • Trådløse Sennheiser headsets til undervisere + publikumsmikrofon
  • Trådløst internet 1000/1000 m/bit fibernet
  • Apple AirPlay og/eller BARCO
  • Indbygget projektor og højttaler
  • Whiteboard-tavle og flipover

Driller teknikken? Vi forsøger altid at dække alle behov, I måtte have. Gennem dagen står vores imødekommende personale klar, hvis der skulle opstå tekniske udfordringer.

Tag en fyraftensøl i loungen eller slut aftenen af i Hønsehuset

Når det faglige program er overstået har I mulighed for at nyde en fadøl eller drink i vores stemningsfyldte lounge med bløde møbler. Hvis I overnatter har I mulighed for at booke Slyngelstuen eller Vinoteket, som er de to hyggelige barer under Hønsehuset. 

I Vinoteket kan I gå på opdagelse i vores selvbetjente vinreol, hvor vi tilbyder spændende vine fra 12 forskellige lande. Samtalebaren i Vinoteket er det oplagte omdrejningspunkt for en vin-, spiritus-, cocktail-, eller ølsmagning.

Slyngelstuen er indrettet med bløde møbler, og er det ideelle valg, hvis du vil udfordre din kollega i et spil billard eller en omgang bordtennis.

Uanset hvad I vælger, er det jer der bestemmer hvornår aftenen slutter og I siger godnat.