Vi har lokalerne, som du kan bruge til dit næste møde

Mangler du mødelokaler på Fyn eller bare mødelokaler nær Middelfart, så er du kommet til det rette sted. På Fjelsted Skov råder vi over 10 forskellige lokaler til møder, kurser, foredrag, konferencer m.m. i forskellige størrelser. Fra de små med få til de store med op til 200 deltagere i samme rum. Her er plads til alle slags arrangementer og alle slags selskaber. Interesseret? Så læs mere om, hvorfor du ikke må gå glip af vores unikke mødelokaler ved Middelfarts smukke natur.

Mødelokaler i Middelfart med topmoderne faciliteter

Uanset hvad du skal bruge til dit næste møde, konference eller kursus, så tør vi næsten godt garantere, at vi kan imødekomme dine tekniske krav, så dit event bliver den succes, du drømmer om. Mødelokalerne nær Middelfart er indrettet hyggeligt og med topmoderne udstyr og faciliteter:

 

Tekniske faciliteter:

 • Op til 3 trådløse headsets til undervisere + 1 publikumsmikrofon i et lokale
 • Trådløst internet 500/500 m/bit fibernet
 • Apple AirPlay i alle mødelokaler
 • Indbygget projektor og højtaler i alle mødelokaler
 • Whiteboard-tavle
 • Skov og grønne arealer til udendørsaktiviteter

Der er altså plads til de helt store armbevægelser i alle vores forskellige lokaler, og får I brug for at lade batterierne op henover natten, har vi også mulighed for at give dine gæster mulighed for at overnatte. Vores faciliteter inkluderer nemlig ikke bare mødelokaler og smuk natur, men også 78 værelser med i alt 156 senge. Og vi får at vide, at vores morgenmad er fremragende. Så hvad venter du på?

Oplevelser, aktiviteter og events

Skal der ske noget særligt ved dit arrangement? Vi arbejder sammen med en række partnere, der kan sætte gang i ekstra aktiviteter på dagen. Lad dig inspirere af mulighederne her, og spørg os, hvis du har andre ønsker. Så finder vi ud af det:

 

Oplevelser, aktiviteter og events

Skal der ske noget særligt ved dit arrangement? Vi arbejder sammen med en række partnere, der kan sætte gang i ekstra aktiviteter på dagen. Lad dig inspirere af mulighederne her, og spørg os, hvis du har andre ønsker. Så finder vi ud af det:

 • Gokart-ræs i Aarup Gokarthal, Fyns største indendørs gocartcenter
 • Teambuilding, firmaevents og aktivitetsbaserede kurser ved Mak&Par
 • Indendørs fodbold, håndbold eller spinning i Ejby Hallen
 • Casinoevent eller Fransk Bistro-aften
 • Rundvisning på nabobryggeriet Indslev Bryggeri eller ølsmagning på Fjelsted Skov
 • Lerdueskydning i samarbejde med den lokale jagtforening

Se flere muligheder for Teambuilding på Fjelsted Skov.

 

Lokaleoversigt

Vi har 10 lokaler i forskellige størrelser. Se mere om lokalerne her.

Download pdf-fil med lokaleoversigt her.

Når det hele ikke altid skal være seriøst

Ethvert arrangement har en ende, og det gætter vi på, at dit også har. Udover de ovenstående teambuilding-muligheder kan vi nu også byde dig på en drink eller to til fyraften. Vi har nemlig en ’hemmelig’ bar under Hønsehuset, hvor I ikke forstyrrer dem, der hellere vil sove. Hvis ikke dét lokker, så ved vi ikke hvad. I Hønsehuset møder du professionelle bartendere, der kan lave den ondeste Gin & Tonic, du har smagt, så du kan prale af mere end bare et godt møde, kursus eller konference.

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen på Fjeldsted Skov!