Kursus- konference- og mødefaciliteter

 

Vi har mødefaciliteterne til dit næste møde

 

Mangler du mødelokaler på Fyn eller nær Middelfart? Så er du kommet til det helt rette sted. På Fjelsted Skov råder vi nemlig over 13 forskellige lokaler i varierende størrelser og funktioner. De kan bruges til alt fra møder, kurser, foredrag, konferencer og meget mere. Der er både små lokaler med plads til få, og store lokaler med plads til rigtig mange deltagere – helt op til 200 – i samme rum. Det giver dig god mulighed for at finde netop det lokale, der passer til dine behov. 


Læs meget mere om vores gode mødefaciliteter herunder.

Moderne mødefaciliteter i Middelfart

 

Vores mødelokaler har plads til alle slags arrangementer og selskaber. Vores lokaler er indrettet med både tæpper, stole og lys. Det betyder blandt andet, at akustikken er rar, og at belysningen er god uanset antallet af personer i rummet. Vi sørger desuden for at udforme den helt rigtige bordopstilling, der matcher dine kriterier for jeres møde, kursus eller konference. Se lokaleoversigt med de mange valgmuligheder for forskellige bordopstillinger her.  

Er du nysgerrig på de tekniske mødefaciliteter? Så læs videre om vores topmoderne udstyr og rum til afslappet samvær både inden for og ude i Middelfarts smukke natur.

Gode mødefaciliteter i alle mødelokaler 

 

Vi ved, at det kan være vanskeligt at planlægge et kursus, stort arrangement eller en konference. For det første vil du selvfølgelig gerne være sikker på, at der er plads til alle menneskerne til dit arrangement. Men måske har I også brug for overnatning eller en aftensmad efter arrangementet? Heldigvis har vi hos Fjelsted Skov mulighed for at tilbyde alt dette – og mere til. 

Hvad end du skal bruge til dit næste møde, konference eller kursus, så tør vi nemlig godt garantere, at vi kan imødekomme dine behov, så dit møde eller event bliver den succes, du drømmer om. Vores mødelokaler nær Middelfart er nemlig indrettet både hyggeligt og med topmoderne udstyr og faciliteter.

De tekniske faciliteter:

  • Trådløse headsets til undervisere og publikumsmikrofon
  • Wi-Fi: 500/500 m/bit fibernet
  • Alt i AV-udstyr 
  • Apple AirPlay i alle mødelokaler
  • Indbygget projektor og højtaler i alle mødelokaler

Driller teknikken? Vi forsøger altid at dække alle behov, I måtte have. Så kontakt endelig vores imødekommende personale, hvis der, imod alle forventninger, skulle opstå tekniske udfordringer under jeres konference, møde eller kursus. 

Tag en fyraftensøl i det gamle hønsehus

 

Ethvert arrangement har en ende, og det gætter vi også på, at dit har. Men hvis I alligevel ikke føler jer helt færdige, så kan vi heldigvis byde dig og dine deltagere på en drink eller to i vores afsides barer under Hønsehuset. 

I Vinoteket kan I gå på opdagelse i vores vinreol, hvor vi tilbyder spændende vine fra 12 forskellige lande. Du kan også udfordre en kollega til et spil billard eller en omgang dart i Slyngelstuen.

Skal du holde dit næste arrangement hos Fjelsted Skov? Vi glæder os til at byde dig velkommen!