Forplejning til møder, kurser og konferencer

Du kan fuldt ud fokusere på det faglige, når du afholder møder og kurser på Fjelsted Skov. Vi sørger for formidabel forplejning, så alle er godt tilpasse og har energi til dagens program. Vores kokkes kreativitet og nysgerrighed inspireres af det danske og nordiske køkken, og resulterer altid i en mættende og velsmagende oplevelse. Vi er faktisk lidt nørdede og tager gerne på sanketur, surdejskurser og besøger fermenteringsvirksomheder. Vi er vant til at tage hensyn til specielle diæter og allergier og vi tager også gerne hensyn til dig.

Eksempel på forplejning til heldagsmøde:

  • Kaffe, the, saft og vand med og uden brus hele dagen på alle gangarealer
  • Stor morgenbuffet med flere slags pålæg, oste, hjemmelavet marmelade og smørepålæg, brød, yoghurt, juice, frugt og grønt samt friskbagt, fynsk brunsviger
  • Køkkenets store frokost med traditionelle egnsretter, elegante tapasanretninger samt charcuteri og oste
  • Konditorens eftermiddagskage med flere slags kage, frisk frugt og grønt
  • Køkkenets 2-retters middag (flere retter og vinmenu kan tilkøbes)

Hvis du vil afslutte dagen med middag, byder vi på hjemmelavet, moderne dansk mad. Vi laver også altid små, vellavede retter, der overrasker vores gæster. Overnatter I, serverer vi en stor morgenmadsbuffet næste morgen før afrejse.