Dagsmøder i hjemlige omgivelser 

 

På Fjelsted Skov har du forskellige muligheder, når du skal afholde dagsmøde. Vi kan tilbyde dig alle de mødefaciliteter, der skal til, for at gøre dit dagsmøde til en succes. Skal du holde et stort møde med mange mødedeltagere? Eller har du brug for et lille intimt lokale? Hos Fjelsted Skov kan du vælge både store og små mødelokaler med plads til mellem 2 og 200 mødedeltagere.

Vil du afholde dit næste dagsmøde hos os? Book dit møde her.  

Fyn er det oplagte sted at afholde dagsmøder. Her er det nemlig let at komme til. Hvad enten du kommer fra Jylland, Sjælland eller andre dele af landet. Fjelsted Skov ligger små 20 minutter fra Middelfart og blot tre minutters kørsel fra motorvejen. Så bliver det ikke meget nemmere. 

 

Forplejning i forbindelse med dit dagsmøde 

 

Når du holder møde hos os, har du og dine gæster naturligvis kaffe/the, vand, danskvand og friske safter til rådighed ved konferencelokalet hele dagen. 

Forplejningen ved dagsmøder omfatter: 

  • Morgenbuffet med flere slags pålæg, oste, hjemmelavede marmelader og brød
  • Traditionel og hjemmelavet frokost med danske klassikere, elegante tapasanretning og charcuteri
  • Eftermiddagskage, kaffe og the samt frisk frugt og grønt
  • Fri kaffe/the, vand og danskvand hele dagen

 

Mødelokaler med AV-udstyr og andre gode faciliteter

 

Uanset hvad du skal bruge for at gøre dit dagsmøde succesfuldt, så vil vi hos Fjelsted Skov forsøge at imødekomme dine behov. I vores konferencelokaler finder du derfor inventar til alle former for arrangementer. Det er med til at sikre dig gode resultater for dit møde. Faciliteterne inkluderer blandt andet:

  • Trådløse Sennheiser headsets til undervisere og en publikumsmikrofon i et lokale
  • Moderne AV-udstyr som Apple AirPlay og/eller BARCO i alle mødelokaler
  • Trådløst internet 1000/1000 m/bit fibernet
  • Indbygget projektor og højtaler i alle mødelokaler
  • Whiteboard-tavle

 

Få et afbræk i din pause; naturen er lige udenfor døren 

 

Når det er tid til en pause fra dagsmødet, så kan du og dine mødedeltagere træde ud i den smukke natur. Gå en hyggelig tur i vores have bag hovedbygningen eller tag på en lidt længere gåtur forbi Greves bøg. 

 

Skal I afholde teambuilding på fyn? Eller Har I brug for overnatning i forbindelse med jeres møde? Læs mere om vores forskellige mødepakker og dine muligheder.