Konference-, kursus- og mødelokaler på Fyn

Det er vigtigt, at alt fungerer under et møde, kursus eller en konference. Ved at lægge jeres begivenhed eksternt har I alle muligheder for at gøre arrangementet til en god oplevelse. Fjelsted Skov har fantastiske rammer til kurser, møder og konferencer på Fyn, og vi har erfaringen til at gøre jeres arrangement til noget særligt – hver gang.

Vi har indrettet alle vores lokaler med netop de faciliteter, du skal bruge for at skabe en succesfuld konference, et givtigt kursus eller møde. Lokalerne har nemlig både AV-udstyr, wi-fi, Apple AirPlay, forplejning og meget mere. Fjelsted Skov er altså det ideelle konferencecenter på Fyn.

Vi er ildsjæle her på det familieejede Fjelsted Skov. Derfor vil du opleve, at vi tager hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalitet. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, konferencer og kurser. Vi ved, hvad vi laver – men det betyder ikke, at vi er groet fast. Vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, så arrangementet matcher dine ønsker og behov. Det mener vi, er vigtigt, idet møder, kurser og konferencer skal afspejle de personer og virksomheder, der deltager.

Vil du høre mere om alle vores muligheder? Så skriv til Simon på sf@fjelstedskov.dk – eller ring på telefon 64 88 16 60. 

Konferencecenter på Fyn – møde for 2, kursus for 20 eller konference for 200?

Uanset om du står for et møde med få deltagere, et kursus eller en større konference med mange gæster, har vi lokalerne, der passer dertil. I kan være i vores mødelokaler eller konferencerum, der har plads til alt fra 2 til 200 personer. Og har du brug for flere mødelokaler eller grupperum ved siden af, har vi selvfølgelig også det – vi har ti møde- og konferencelokaler i alt.

Kom med din deltagerliste og dine behov – vi er klar med de bedste rammer for en konference i Middelfart.

Få et hurtigt overblik over lokalerne her.

Vi kan opstille stolene forskelligt i lokalerne, alt efter hvor mange mennesker I er. De typiske opstillinger er biograf, skole, u-form og rækker. Derudover tilbyder vi lokaler med computer, smartboard, lysdæmpning, flipover, whiteboard, mørklægning, projekter, og lydanlæg.

Der er altså lokaler og inventar til ethvert behov, og vi er derfor sikre på, at vi også kan opfylde dine behov. Vi ønsker nemlig at være det bedste konferencecenter på Fyn – med alt inkluderet.