Konference-, kursus- og mødelokaler på Fyn

I vores hyggelige og fuldt udstyrede lokaler på Fjelsted Skov finder du alle de faciliteter, der skal til for at gøre din konference, dit kursus og dit møde til en succes: AV-udstyr, wi-fi, forplejning og meget mere.

Vi er ildsjæle her på det familieejede Fjelsted Skov, og du vil opleve, at vi tager hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalitet. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, konferencer og kurser.  Vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, så arrangementet matcher dine ønsker og behov.

Vil du høre mere om mulighederne? Så skriv til Simon på sf@fjelstedskov.dk eller ring på telefon 64 88 16 60.

 

Møde for 2 – kursus for 20 – konference for 200?

Uanset om du står for et møde med få deltagere, et kursus eller en større konference med mange gæster, så har vi lokalerne, der passer. I kan være i vores mødelokaler, kursusfaciliteter og konferencerum, der har plads til alt fra 2 til 200 personer. Og har du brug for flere mødelokaler eller grupperum ved siden af, har vi også det – vi har 10 møde- og konferencelokaler i alt.

Få et hurtigt overblik over lokalerne her

Du kan også udnytte vores idylliske omgivelser til udendørs aktiviteter; afslapning, teambuilding eller andet godt i forbindelse med dit kursus eller konference. Eller gå en tur i den friske luft og få klaret tankerne i en pause eller efter mødet.

 

Konferencelokaler på Fyn – lige midt i landet

Fjelsted Skov ligger cirka et kvarter fra Middelfart og en halv time fra Odense. Vi er tæt på motorvejen, så her er nemt at komme til, og alligevel fredeligt omgivet af sø og skov.

Brug Fjelsted Skov som dit kursus- og konferencecenter. Vi gør det nemt for dig at være arrangør, og til en fornøjelse at deltage.

Kontakt os her på Fjelsted Skov og hør mere om dine muligheder for at holde konference, kursus og møde i vores lokaler. Ring på telefon 64 88 16 60, eller skriv til mf@fjelstedskov.dk