Kursus-, møde- og konferencelokaler ved Middelfart 

Skal du holde konference, møde eller kursus på Fyn? Uanset om du står for et lille møde med få deltagere, en konference eller et større arrangement med mange gæster, så kan vi hjælpe dig. Hos Fjelsted Skov finder du konferencelokaler og møderum med plads til alt fra to til 200 personer. Har du brug for mere end ét lokale, så klarer vi også det – vi har 13 konference- og mødelokaler i alt, hvormed du har rig mulighed for at booke flere lokaler. 

Få et hurtigt overblik over lokalerne her.  

Hos Fjelsted Skov vil du opleve, at vi tager hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalisme. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, konferencer og kurser. Vi laver en skræddersyet løsning til dig, så dit arrangement matcher dine ønsker og behov. Vi mener, at det er vigtigt, at møder, kurser og konferencer afspejler de personer og virksomheder, som deltager.

Hyggelige omgivelser og moderne faciliteter i konferencelokalerne

Uanset hvad du skal bruge i dit konferencelokale for at kunne afholde et godt møde, så kan Fjelsted Skov imødekomme dine behov. Et møde hos os byder nemlig både på hyggelige lokaler og moderne faciliteter. Når du trænger til en pause fra møderne, kan du træde direkte ud ad døren og nyde de rolige omgivelser og den smukke natur. Gå en tur rundt i haven, omkring skovsøen og eller inde i vores lille skov.

Inde i vores konferencelokaler finder du desuden inventar til alle former for arrangementer. Det er med til at sikre dig gode resultater for dit møde. Faciliteterne inkluderer blandt andet:

  • Moderne AV-udstyr
  • Wi-fi 
  • Apple AirPlay i alle mødelokaler 
  • Trådløse headsets og en mikrofon
  • Indbygget projektor og højtaler i alle rum 

Vi ønsker at være dit foretrukne konferencested, så hvis du får brug for teknisk assistance, står vi selvfølgelig meget gerne klar til at hjælpe. 

Bliv i vores konferencelokaler så længe I har lyst

Med Fjelsted Skovs ti forskellige konferencelokaler, gode faciliteter og fulde forplejning fra vores dygtige køkken kan du roligt læne dig tilbage og fokusere på dit arrangement. Hos os er der gode forhold for effektive og lærerige dage, hvor mødedeltagerne både kan koncentrere sig om agendaen og have det komfortabelt.. 

Når du booker os til dit næste arrangement, har du mulighed for at vælge mellem forskellige mødepakker. På vores hotel finder du 74 værelser, så her er også mulighed for overnatning, hvis arrangementet varer hele dagen og aftenen. 

Få en oversigt over priser her.