Konference-, kursus- og mødelokaler på Fyn

At afholde møde, kursus eller konference eksternt er en unik mulighed for at gøre arrangementet til en god oplevelse. Fjelsted Skov har fantastiske rammer til kurser, møder og konferencer på Fyn. Vi har indrettet alle vores lokaler med netop de faciliteter, du skal bruge for at skabe en succesfuld konference, et givtigt kursus eller møde. Lokalerne har nemlig både AV-udstyr, wi-fi, Apple AirPlay, forplejning og meget mere. Fjelsted Skov er altså det ideelle konferencecenter på Fyn.

Vi er ildsjæle her på det familieejede Fjelsted Skov. Derfor vil du opleve, at vi tager hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalitet. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, konferencer og kurser. Af den grund ved vi, hvad vi laver – men det betyder ikke, at vi er groet fast. Vi laver gerne en skræddersyet løsning til dig, så arrangementet matcher dine ønsker og behov. Det mener vi, er vigtigt, idet møder, kurser og konferencer skal afspejle de personer og virksomheder, der deltager.

Vil du høre mere om alle vores muligheder? Så skriv til Simon på sf@fjelstedskov.dk – eller ring på telefon 64 88 16 60. 

Konferencecenter på Fyn – møde for 2, kursus for 20 eller konference for 200?

Uanset om du står for et møde med få deltagere, et kursus eller en større konference med mange gæster, har vi lokalerne, der passer dertil. I kan være i vores mødelokaler eller konferencerum, der har plads til alt fra 2 til 200 personer. Og har du brug for flere mødelokaler eller grupperum ved siden af, har vi selvfølgelig også det – vi har ti møde- og konferencelokaler i alt. Uanset størrelsen på din deltagerliste eller behovet for lokaler står vi altså klar med de bedste rammer for en konference i Middelfart.

Få et hurtigt overblik over lokalerne her.

Vi kan opstille stolene forskelligt i lokalerne, alt efter hvor mange mennesker I er. De typiske opstillinger er biograf, skole, u-form og rækker. Derudover tilbyder vi lokaler med computer, smartboard, lysdæmpning, flipover, whiteboard, mørklægning, projekter, og lydanlæg. Der er altså lokaler og inventar til ethvert behov, og vi er derfor sikre på, at vi også kan opfylde dine behov. Vi ønsker nemlig at være det bedste konferencecenter på Fyn – med alt inkluderet.

Teambuilding og sjove aktiviteter

Et konferencecenter ved Middelfart med alt, du skal bruge, er ikke det eneste, du får hos Fjelsted Skov. Idet vi ligger i naturskønne omgivelser med marker, skov og sø, kan I selvfølgelig drage nytte af det. Du kan udnytte vores idylliske omgivelser til udendørsaktiviteter, afslapning, teambuilding eller andet godt i forbindelse med dit kursus eller din konference. I kan ligeledes gå en tur i den friske luft og få klaret tankerne i en pause eller efter mødet. Alt i alt får I mulighed for at prøve noget anderledes, som opfrisker hjernen eller bringer jer tættere sammen.

Med ti hektar skov og mark på Fjeldsted Skov er der masser af plads til at udfolde jer. Vi har en lang række af samarbejdspartnere, der kan gøre jeres konference på Fyn til noget helt unikt. I kan f.eks. afholde teambuilding med sjove fællesoplevelser og udfordrende samarbejde. Er I mere til at dyste mod hinanden, kan I prøve lerdueskydning eller laser-lerdueskydning.

Konference ved Middelfart – lige midt i landet

Fjelsted Skov ligger cirka et kvarter fra Middelfart og en halv time fra Odense. Vi er tæt på motorvejen, så det er nemt at komme hertil. Alligevel ligger vi i fredelige omgivelser omgivet af sø og skov.

Brug Fjelsted Skov som dit kursus- og konferencecenter ved Middelfart. Vi gør det nemt for dig at være arrangør, og vi gør det til en fornøjelse at deltage – uanset om I kommer fra Jylland, Fyn, Sjælland eller andre steder i landet.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder for at holde konference, kursus og møde i vores lokaler. Ring på telefon 64 88 16 60 – eller skriv til sf@fjelstedskov.dk. Vi er klar med rammerne og til at hjælpe dig med det, du har behov for. Vi glæder os til at høre fra dig!