Kursus-, møde- og konferencelokaler ved Middelfart 

Skal du holde konference, møde eller kursus på Fyn? Med moderne konferencelokaler og grupperum der kan huse 2 – 200 deltagere, er Fjelsted Skov det oplagte valg, uanset, om du skal holde et lille møde, en konference eller et større arrangement. Har du brug for mere end ét lokale, så klarer vi også det – vi har 13 konference- og mødelokaler, som kan lægges sammen og kombineres på flere måder.

Få et hurtigt overblik over lokalerne her.  

Hos Fjelsted Skov vil du opleve, at vi tager hånd om din konference med lige dele entusiasme og professionalisme. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge møder, konferencer og kurser, og hver eneste dag byder vi mødegæster fra hele landet velkommen. Fjelsted Skov ligger kun 3 minutters kørsel fra E20 mellem Middelfart og Odense, og lige uden for døren finder du 200 gratis parkeringspladser og mulighed for at lade din elbil op.

Vi mener, at det er vigtigt, at møder, kurser og konferencer afspejler de personer og virksomheder, som deltager. Vi laver derfor gerne en skræddersyet løsning til dig, så dit arrangement matcher dine ønsker og behov. 

Hyggelige omgivelser og moderne faciliteter i konferencelokalerne

I alle konferencelokaler finder du moderne, teknisk udstyr til alle former for arrangementer. Det er med til at sikre dig gode resultater for dit møde. Faciliteterne inkluderer blandt andet:

  • Trådløse Sennheiser headsets til undervisere + publikumsmikrofon
  • Trådløst internet 1000/1000 m/bit fibernet
  • Apple AirPlay og/eller BARCO
  • Indbygget projektor og højttaler
  • Whiteboard-tavle og flipover

Lad os endelig vide, hvis du har specielle behov, så vil vi gøre alt for at imødekomme dine ønsker. Hvis du får brug for teknisk assistance i løbet af dagen, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe. 

Hold energien oppe i løbet af konferencedagen og træd ud i den grønne natur, når du trænger til en lille pause fra møderne. Kombiner eventuelt pausen eller frokosten med en gåtur rundt i haven, omkring skovsøen eller gennem vores lille skov. Hvornår har du sidst spist frokost, mens du så et krondyr i øjnene?

Formidabel forplejning

Hver dag laver vores 15 kokke og konditorer ærlig, hjemmelavet mad fra bunden til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken og dyrker stolte håndværkstraditioner, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Derfor sætter vi en lige så stor ære i at servere en karbonade, som når vi leger med den finere gastronomi ved særlige lejligheder.

Vi har anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet, ligesom vi allerhelst anvender lokale grøntsager og produkter.

Når vi spørger vores gæster, hvorfor de vender tilbage til os, fremhæver mange en forplejning i særklasse, som giver energi til en dag fyldt med faglige indtryk.