Mors Dag den 12. maj 2019

Kokkene kreerer den store, klassiske Mors Dag-buffet både til frokost og til aften

 


 

Klassisk hjemmelavet frokostbuffet kl. 12.00 – 14.00

Buffeten anrettes med flere kolde forretter såsom Polles koldrøgede laks med hjemmelavet urtemayo, marinerede og hvide sild, hjemmepanerede fiskefiletter og æggekage. Herudover serveres der frække hotdogs, oksecuvette sous-vide, sauce samt flere slags kartofler. Afslut måltidet med ost, hjemmelavet knækbrød og trifli.

Aftenbuffet fra kl. 17.30

Aftenbuffeten byder på velkendte klassikere fra Fredagsbuffeten blandt andet et stort salatbord med friske blandede årstidssalater, varmrøget laks med dilddressing, stegebuffet med blandt andet kirsebærrøget nakkefilet, fritter, lækre saucer og kartofler vendt i smør og friske urter.

Reserver bord nu på telefon 64 88 16 60.

Prisen for Mors Dag-buffet

Voksne – 199 kr.
Børn u/12 år – 80 kr.
Børn u/4 år – Gratis