Fiske- og skaldyrsaften den 1. april

Den 1. april dykker vi ned under havets overflade og prøver de mange smage, som havet har at byde på. Vi serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet, med alt hvad hjertet begærer.

Vi starter med et glas bobler kl. 18.00.

Menu

Kraftig hummerbisque – surdejscrutoner – urteolie

Stegte jomfruhummerhaler vendt i chimichurri – hertil smørdampede hvide asparges – brunet smørcreme

Hvidvinsdampede blåmuslinger – porre – hvidløg – persille

Grønlandske skalrejer – grillet citron – aioli

Briochebolle – skaldyrssalat – ærteskud

Rimmede kammuslinger gratineret i havgus – muslingesauce skilt med dildolie

Pankopanerede argentinske rødrejer – chipotlemayo – ristet sesam

Tunmousse

Varmrøget laks – kartoffelpure – chips

Hel dampet laks – mayo – rejer – dilddressing

Paella med skaldyrsvariation

Hertil friskbagte surdejsboller – foccacia

Hjemmelavede dips

Salat på krydrede ristede kikærter – koriander – kørvel – grillet peber

Hjertesalat ”cæsarstyle”

Frisk urtesalat – sennepsvinaigrette – ristede nødder

 

Priser

Skaldyrsbuffet inkl. kaffe og sødt – 499 kr.

Vinbuffet – 425 kr.

 

Vinbuffeten varer fra kl. 18.00 – 22.00 og inkluderer udvalgte vine afstemt middagen samt øl og vand.

Efter kl. 22.00 tilbydes der drikkevarer efter forbrug, og vi siger godnat kl. 23.00.

Det er også muligt at nyde drikkevarer efter forbrug.

 

Book overnatning

Book overnatning til en særlig pris på 699 kr. per enkeltværelse og 799 kr. per dobbeltværelse inkl. morgenmad. Overnatningen skal bookes hos receptionen.

 

Reserver bord nu på telefon 64 88 16 60.

Book billet her