Fiske- og skaldyrsaften den 1. april
Den 1. april dykker vi ned under havets overflade og prøver de mange smage, som havet har at byde på. Vi serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet, med alt hvad hjertet begærer.
Vi starter med et glas bobler kl. 18.00.
Menu
Kraftig hummerbisque – surdejscrutoner – urteolie
Stegte jomfruhummerhaler vendt i chimichurri – hertil smørdampede hvide asparges – brunet smørcreme
Hvidvinsdampede blåmuslinger – porre – hvidløg – persille
Grønlandske skalrejer – grillet citron – aioli
Briochebolle – skaldyrssalat – ærteskud
Rimmede kammuslinger gratineret i havgus – muslingesauce skilt med dildolie
Pankopanerede argentinske rødrejer – chipotlemayo – ristet sesam
Tunmousse
Varmrøget laks – kartoffelpure – chips
Hel dampet laks – mayo – rejer – dilddressing
Paella med skaldyrsvariation
Hertil friskbagte surdejsboller – foccacia
Hjemmelavede dips
Salat på krydrede ristede kikærter – koriander – kørvel – grillet peber
Hjertesalat ”cæsarstyle”
Frisk urtesalat – sennepsvinaigrette – ristede nødder
Priser
Skaldyrsbuffet inkl. kaffe og sødt – 499 kr.
Vinbuffet – 425 kr.
Vinbuffeten varer fra kl. 18.00 – 22.00 og inkluderer udvalgte vine afstemt middagen samt øl og vand.
Efter kl. 22.00 tilbydes der drikkevarer efter forbrug, og vi siger godnat kl. 23.00.
Det er også muligt at nyde drikkevarer efter forbrug.
Book overnatning
Book overnatning til en særlig pris på 699 kr. per enkeltværelse og 799 kr. per dobbeltværelse inkl. morgenmad. Overnatningen skal bookes hos receptionen.
Reserver bord nu på telefon 64 88 16 60.